Búcsúzik dr. Molnár Krisztián Bozsik koordinátor és az U11-es csapat edzője

Üdvözletem a Pénzügyőr Családnak!


Hát eljött az idő, a búcsú ideje, ki gondolta volna ezt néhány héttel ezelőtt…
Most úgy hozta a sors, hogy egy másik városban, távol a fővárostól dolgozom majd főállásban, de természetesen a labdarúgástól sem szakadok el.
Köszönöm hogy 6 évvel ezelőtt befogadtatok a Pénzügyőr családba! Előbb játékosként, majd edzőként és a kis korosztályok vezetőjeként.
Rengeteg emléket viszek magammal legyen az pozitív vagy akár negatív. Ilyen például a közösen elért BLSZ III. bajnoki cím, a Bajnokok Tornája győzelem, számos kupa megszerzése és a rengeteg győzelem a gyerekkel a tornákon, az élménydús edzések, a kifulladásig tartó játékok, de írhatom a fájó vereségeket, szerencsére ritkán előforduló kudarcokat is.
Koordinátorként kifejezetten büszke vagyok arra, hogy a Bozsik korosztályban lévő gyermekek létszámát – a tevékenyen részt vevő edzőkkel, vezetőkkel együtt – toborzó eseményekkel, elektronikus hirdetésekkel, több mint a duplájára, közel 150 fő fölé sikerült tornázni. Úgy gondolom, hogy ennyi gyerkőc megmozgatása, a sport irányába való integrálása, példaértékű és kiváltképp becsülendő. Köszönet jár az edzőknek és a vezetőknek! Külön öröm számomra, hogy amikor megjelentünk a csapatainkkal és edzőinkkel a Bozsik tornákon és a fesztiválokon, számos alkalommal dicséret illetett minket mind az MLSZ, mind pedig a Bozsik Központ munkatársai részéről létszámaink miatt, ugyanis a legtöbb alkalommal Pénzügyőr dresszben rúgták a legtöbben a labdát egy-egy eseményen.
Edzőként büszke érzéssel tölt el, hogy a csapataim tagjainál a fejlődés minden egyes évben megkérdőjelezhetetlen volt, amit a mérkőzéseken mutatott játék igazolt a leginkább.
Edzői filozófiám központjában mint tudjátok mindig is a közösségépítés áll/állt. Úgy gondolom, hogy egymás, illetve az egyesület iránti kötődést, már kiskorban szükséges megteremteni. Vallom, hogy el kell érni, hogy a pici gyerekek élvezzék, szeressék a labdarúgást és adják át a játék örömének fantasztikus érzését a többi gyerek számára. Hiszem, hogy egy edzőnek minden egyes edzésen élményt kell adni valamennyi gyermek részére. Az így kialakított közösség csodákra képes! Ilyenek voltunk mi! A bandázások, a későkig tartó beszélgetések, a viták, a sírások, a nagy mosolyok, a megköttetett barátságok mind-mind ezt igazolják! Köszönöm nektek!
Természetesen nem fogok eltűnni a Pénzügyőr életéből, hiszen aki ismer, tudja, hogy mennyit jelent nekem ez az egyesület.
Ezúton is szeretném megköszönni minden, a Pénzügyőr családba tartozó személynek (legyen az vezető, edző, játékos, gyermek, szülő, szurkoló), azt a segítséget, odaadást, szeretetet, támogatást, fáradozást, amit kaptam az itt eltöltött idő alatt!
A továbbiakban sok siker kívánok mindenkinek!
Remélem találkozunk még!
Hajrá Pénzügy! 

💚