Csapatunk is érintett volt. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 30-i ülésén az alábbi határozatokat hozta

NB III

Paranai Gábor (Tállya), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Lippai Ákos (Tállya), mert amikor a labda játékon kívül volt könyökkel arcon ütötte ellenfelét 5, Burka Bendegúz Máté (Pénzügyőr) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az SBTC-t, mert a Nyírbátor elleni mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend az öltöző folyosón, ahol a játékvezetővel szemben súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsítottak 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

A FEB a Tállyát, mert a Gyöngyös  elleni mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend az öltöző folyosón, ahol a sportszervezet két sportszakembere súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsított 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltás

Kónya Benjámin   (Érd), Kertai Dániel   (Iváncsa), Katona György Viktor   (Hódmezővásárhely), Tamaskó Ádám (M-Foci), Papp Szilárd (Szolnok), Nidermüller Ákos  (Gyöngyös), Csirszki Martin Milán (Putnok) 1 – 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.
 
Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Tállya 16, Szolnok 14, Szekszárd 10, Hódmezővásárhely 12, Pénzügyőr 12 és Érd 14  ezer forint.

www.mlsz.hu

Be the first to comment

Leave a Reply