Értékes pont az Érd ellen

2019. április 28. (vasárnap) 16:30 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Érdi VSE 1-1 (0-0)


Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Czuczi Márton – Tóth Máté, Cseh Gergő, Despotovic Vanja (Brkic Denis), Füleki Norbert, Varga-Sebestyén Benjámin, Vitelki Balázs, Burka Bendegúz, Karvalics Bence, Nagy Bendegúz (Turi Ákos), Szabó Balázs

Góllövőnk: Despotovic Vanja

Kiállítva: Burka Bendegúz

Vezetőedző: Klausz László

Az esős időben, csípős szélben lejátszott találkozón egy jó kis hajtós meccset láthattak azok, akik a mostoha körülmények ellenére kilátogattak a Pasaréti úti Sporttelepre. Jó volt látni, hogy végig egyenrangú ellenfelei voltunk a második helyezett érdieknek. A 60. percben Despotovic Vanja lövése megcsúszott a vizes füvön, ez az érdiek kapusát megzavarta, és így nem tudott hárítani. Sajnos nem örülhettünk sokáig, mert 10 perc múlva, egy beívelés után, a vendégek egyenlíteni tudtak.
A találkozó utolsó 10 percében mindkét oldalon volt egy-egy kiállítás. Talán egy kis szerencsével megnyerhettük volna a meccset, de úgy vélem, hogy a döntetlen abszolút igazságosnak mondható.

Bár továbbra is kieső helyen állunk, de mivel számunkra kedvezően alakultak vetélytársaink eredményei, így ezzel az 1 pontocskával is előrébb tudtunk lépni. Becsüljük meg ezt a döntetlent, hiszen egy nagyon jó csapat ellen értük el!

Elképesztően szoros hátul a mezőny, az utolsó 5 helyen álló gárdának egyaránt 24 pontja van. Pontazonosság esetén elsőként a több győzelem rangsorol.

Május első vasárnapján Csepelre látogatunk egy minden szempontból izgalmasnak ígérkező rangadóra, ahol jó lenne tovább gyarapítani győzelmeink számát.


2019.04.28. (vasárnap) 11:00

Puskás Akadémia FC II. – MOL Vidi FC II. 3-1

Mérkőzés adatlap


2019.04.28. (vasárnap) 13:30

III. KER. TVE – TARR Andráshida SC 0-0

Mérkőzés adatlap


2019.04.28. (vasárnap) 16:30

THSE-Szabadkikötő – Ménfőcsanak ESK 1-2

Mérkőzés adatlap


Dunaharaszti MTK – BKV Előre 0-2

Mérkőzés adatlap


Pénzügyőr SE – Érdi VSE 1-1

Mérkőzés adatlap


Pápai Perutz FC – Komárom VSE 1-1

Mérkőzés adatlap


FC Nagykanizsa – Sárvár FC 2-1

Mérkőzés adatlap


2019.04.28. (vasárnap) 17:00

FC Ajka – Csepel FC 5-0

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply