MOL VIDI FC II. – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

Bár jó irányba vetődött, Czuczi Márton nem tudta védeni a büntetőt. Kattints a képre a további fotókért!

2019. április 21. (vasárnap) 11:00 óra, Székesfehérvár

MOL Vidi FC II. – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Czuczi Márton – Buzás Viktor, Tóth Máté, Cseh Gergő, Despotovic Vanja (Brkic Denis), Füleki Norbert, Varga-Sebestyén Benjámin, Karvalics Bence, Gaal Michael Ambrose, Nagy Bendegúz (Turi Ákos), Szabó Balázs

Vezetőedző: Klausz László

Gyönyörű szép időben kezdődött a mérkőzés a Videoton egyik edzőpályáján.

Bátran kezdtük a párharcot, sokat birtokoltuk a labdát, és jó pár helyzetet kialakítottunk. Látszott, hogy egyértelműen a 3 pont megszerzésének reményében érkeztünk. A megszokottnál nagyobb volt az iram, a Vidi elsősorban szabadrúgások révén veszélyeztette kapunkat. Olyan érzése volt az embernek mintha egy edzésen a szabadrúgásokat gyakorolnák, ellenfelünk sorozatban egymás után 5-6 pontrúgást végezhetett el a 16-os környékéről.

A lelátóról úgy látszott, hogy az első 60 percet követően több játékosunkon is kezdett kiütközni a fáradtság, egyre kevésbé bírtuk tartani a ritmust a Vidi fiataljaival, akik fokozatosan átvették a játék irányítását. Még ekkor is voltak helyzeteink, sőt olyan szituáció is, amikor 11-est kértünk számon a játékvezetőn. Ahogy viszont haladt előre az idő, egyre inkább úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul a párharc, és végül is az idegenbeli döntetlen sem számított volna annyira rossz eredménynek.

Büntetőrúgás végül a másik oldalon volt. A csereként beállt Brkic Denis buktatta a Vidi egyik játékosát a 16-oson belül, s bár Czuczi Márton jó irányba vetődött, de a hazaiak előnybe kerültek.

A gólt követően mindent megpróbáltunk, de sajnos ekkor már elsősorban a hazaiaknak voltak helyzeteik, így pont nélkül kellett hazatérnünk.

A vereséggel ismét visszacsúsztunk az utolsó helyre. Nagyon szoros hátul a mezőny, két pontra vagyunk a 11. helyezett Sárvártól. Hat forduló van hátra, amelyeket tekinthetünk úgy hogy megannyi bajnoki döntő. Legközelebb a második helyezett Érdi VSE csapatát fogadjuk.


2019.04.21. (vasárnap) 11:00

MOL Vidi FC II. – Pénzügyőr SE 1-0

Mérkőzés adatlap


2019.04.21. (vasárnap) 16:30

Érdi VSE – FC Ajka 2-2

Mérkőzés adatlap


Csepel FC – Dunaharaszti MTK 1-2

Mérkőzés adatlap


BKV Előre – III. KER. TVE 2-2

Mérkőzés adatlap


TARR Andráshida SC – Ménfőcsanak ESK 1-3

Mérkőzés adatlap


Sárvár FC – Pápai Perutz FC 1-2

Mérkőzés adatlap


Komárom VSE – Puskás Akadémia FC II. 2-4

Mérkőzés adatlap


FC Nagykanizsa – THSE-Szabadkikötő 2-0

Mérkőzés adatlapBe the first to comment

Leave a Reply