Pasarét focitábor, 3. hét, kedd-péntek

2. nap: Ezen a napon a játék volt főszerepben! Különböző összeállítású csapatok mérettettek meg egymás ellen kézilabda kapukra. A szusszanásnyi szünetekben amikor épp nem az ebédet vagy barackot ettek a srácok pattogott a ping-pong labda és forogtak a cso-cso bábuk.

3. nap: Természetesen az Olimpia mellett sem mehettünk el szó nélkül. A srácok végig izgulták Lőrincz Viktor olimpiai ezüstérmét majd lejátszottuk a saját ping-pong olimpiánkat ahol Balássy Levente meggyőző fölénnyel lett bajnok.

4. nap: Nagyon készültünk a fürdőzős programra ami csütörtökön volt esedékes. Az időjárás úgy gondolta kiszúr velünk és egész nap esik, de a srácoknak ez nem vehette kedvét! Egy kis póker, egy kis társasjáték, cicázás és kosarazás váltotta fel a vízilabdát. A nap megkoronázása a pizza rendelés volt ahol mindenki az ízlésének megfelelően választhatott és még a legkisebbek is mindent megettek az utolsó morzsáig.

5. nap: Az utolsó nap az összetett cso-cso és ping-pong “érmeket” osztottuk ki és a II. PSE forgó bajnokságot is lejátszottuk. Mindezt két edzéssel is színesítettük ahol kisebb csapatokban 4-4 ellen kiskapukra játszhattak önfeledten a srácok mindenféle megkötés nélkül. A búcsú nem volt könnyes hisz pár nap és újra találkozunk immár a bajnokságra való felkészülés keretein belül.