Pénzügyőr SE tábor. 3. hét

Focitábor 2022 3. hét (Egyéni képzés)

Hétfő (07.04.)

A tábornyitást követően Egy átmozgató edzés után korcsoportok szerinti csapatokra osztottuk a srácokat és egy kötetlen játékkal hangolódtunk a táborra. Motiváltan és koncentráltan edzettek a srácok és a megszokott ping-pong bajnokság csoportmeccseit is lejátszottuk.

Kedd (07.05.)

Az időjárás is kegyes volt hozzánk így kellemes időben kezdtünk neki a három edzésnek. Fokozatosan kapták el a ritmust a srácok és a délutáni 1v1 elleni párharcok már kemény ütközetet és parádés cseleket hoztak.

Szerda (07.06.)

Fokoztuk a tempót! Reggel ugyan kicsit fáradtan mozgott a társaság, de ez nem meglepő a keddi edzések után. A csocso bajnokság viszont új lendületet hozott, amit a srácok a pályára is átültettek így ismét eredményes napon lehettünk túl.

Csütörtök (07.07.)

Intenzitását és összetettségét tekintve a legnehezebb nap nézett a tábor résztvevői elé. A kognitív képesség fejlesztő feladatok nemcsak fizikálisan, de mentálisan is próbára tették a srácokat. A megjelenő hibákat jól javítottuk, aminek eredményeként a délutáni játékon sok dolgot viszontlátunk ezekből.

Péntek (07.08.)

Az utolsó napra érkezve a játékon volt a hangsúly. Egy interaktív focikvíz után négy csapat versengett a tábor legjobbja címért. Végül a piros mezes csapat örülhetett, de senki sem ment haza szomorúan. Büszkék lehettek a srácok, hogy végig csinálták a hetet és reméljük a szeptemberben kezdődő bajnokságban tudják hasznosítani majd az itt tanultakat.