Szenzációs győzelem a Csanak ellen. 1 pontra vagyunk a bennmaradástól

Kattints a képre a további fotókért!

NB3 29. forduló

2019. május 26. (vasárnap) 17:30 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Ménfőcsanak ESK 6-1 (6-0)

400 néző

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Czuczi Márton – Buzás Viktor, Tóth Máté, Cseh Gergő (Despotovic Vanja), Füleki Norbert (Jovánczai Zoltán), Vitelki Balázs, Brkic Denis, Burka Bendegúz, Karvalics Bence (Gaal Michael Ambrose), Szabó Balázs, Suscsák Máté

Vezetőedző: Klausz László

Góllövőink: Suscsák Máté 2, Brkic Denis, Füleki Norbert, Buzás Viktor, Despotovic Vanja

Úgy látszik, hogy a Csanak elleni mérkőzések egyszerűen különlegesek számunkra. Aki akár egyiket, akár másikat látta, az élete legemlékezetesebb meccsei közé fogja azt sorolni.

Remek időjárási viszonyok mellett, olyan sok néző jött el Pasarétre, hogy csaknem teljesen megtelt a lelátó. Az első pillanattól kezdve a kapujuk elé szorítottuk a vendégeket, és bár már a 3. percben a hálójukban táncolt a labda, de már azt megelőzően is volt 2 helyzetünk. Nem álltunk le, mentünk tovább ahogy kell. A 8. percben már 2-0-ra vezettünk, a közönség tombolt örömében, de még korántsem volt vége és a szünetre hatgólos előnnyel fordultunk.

Ismét látványos támadásokat és gyönyörű gólokat láthatott a pasaréti publikum, és ami a legfontosabb, hogy ismét elkerültünk a kieső helyekről.

Annyi már biztos, hogy csoportunkból az Andráshida együttese lesz az egyik kieső, és az is, hogy a legrosszabb 13. helyezett, nem a Nyugati csoportból fog kikerülni. A jövő héten a Csepel a Sárvárt fogadja, így a legrosszabb esetben is csak egyikük tud majd megelőzni bennünket. De ne ezzel foglalkozzunk! Az a lényeg, hogy a saját kezünkben van a sorsunk, amennyiben a jövő héten, az utolsó fordulóban nem szenvedünk vereséget, úgy kiharcoljuk a bennmaradást!

Ne felejtsd: 2019.06.02. (vasárnap) 17:30 óra, III. KER. TVE – Pénzügyőr SE!

Amúgy is az év legfontosabb meccse lenne számunkra, de ez most hatványozódik! Közös szurkolást szervezünk a Kerület-pályán. Részletek később!

Kattints a képre a további fotókért!

Kiesett az Andráshida


2019.05.26. (vasárnap) 17:30

THSE-Szabadkikötő – Dunaharaszti MTK 1-1

Mérkőzés adatlap


FC Ajka – III. KER. TVE 3-1

Mérkőzés adatlap


Pénzügyőr SE – Ménfőcsanak ESK 6-1

Mérkőzés adatlap


Puskás Akadémia FC II. – TARR Andráshida SC 2-1

Mérkőzés adatlap


Pápai Perutz FC – BKV Előre 4-3

Mérkőzés adatlap


FC Nagykanizsa – Csepel FC 2-0

Mérkőzés adatlap


Sárvár FC – Érdi VSE 2-1

Mérkőzés adatlap


Komárom VSE – MOL Vidi FC II. 2-1

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply