Továbbra is zárt kapusak maradnak a mérkőzések!

Forrás: https://budapest.mlsz.hu/

Tisztelt Egyesületek!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az őszről elhalasztott, valamint a tavaszi szezon bajnoki mérkőzéseit továbbra is zárt kapuk mögött kell megrendezni, valamint a kijárási korlátozás vonatkozó szabályozást is be kell tartani.

A mérkőzések megrendezése csak zárt kapuk mellett történhet. A sportszervezetek bajnoki és kupa mérkőzésein a mellékelt elnökségi határozat elválaszthatatlan részét képező 2. számú mellékletben foglalt kiegészítő rendelkezésekkel betartásával, illetve a szintén mellékelt egészségügyi protokoll betartása mellett kell megrendezni.

Minden amatőr férfi, női, felnőtt, utánpótlás és futsal mérkőzésen sportszervezetenként maximum 25 fő vehet részt a mérkőzésen (kivéve az NB III. férfi felnőtt labdarúgó bajnokságban szereplő sportszervezetek, ahol maximum 35 fő vehet részt a mérkőzésen). Ebbe a létszámba a labdarúgókat, stábtagokat, illetve regisztrált sportszakembereket és vezetőket kell beszámítani.
A zárt kapus mérkőzésekre vonatkozó további szabályok a mellékletben, illetve az alábbi linken https://budapest.mlsz.hu/hir/tavaszi-folytatas-zart-kapuk-mogott olvashatóak!

A kijárási tilalommal kapcsolatos rendelkezések betartatásával kapcsolatban az egyesület felelőssége, hogy az edzők, játékosok megfelelő igazolással rendelkezzenek.