A BKV Előre – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója, Hevesi Tamás interjúval

NB3 12. forduló

2018.10.28.  (vasárnap) 13:30 óra, VIII. ker., Sport utca

BKV Előre – Pénzügyőr SE 

Játékvezető: Maml Zoltán, asszisztensek: Baghy Csaba, Szabó Dániel

 

Hitet és erőt meríthettünk a Csepel elleni győzelemből, de most egy erősebb ellenfél vár ránk, ráadásul idegenben.  Hevesi Tamással beszélgettünk a Csepel elleni mérkőzésről és arról, hogy mire számít a BKV Előre ellen:

 • Úgy vélem, hogy az eddigi 11 bajnoki meccsből a Csepel ellen játszottunk a legjobban.
 • Jól érzékelted. Statisztikai adataim vannak az összes mérkőzésről, és kijelenthetem, hogy egyre jobbak a mutatóink, már 633 passzunk volt, amelyből majdnem 500 jó volt. Ez nagyon komoly előrelépés labdabirtoklásban és minőségben. Szabó Balázs és Karvalics Bence különösen jól teljesített, nekik alig voltak rossz átadásaik, de például Beszterczei Attila is rengeteget javult a korábbiakhoz képest. Minőségileg hatalmasat léptünk előre, nagyon jó irányba tart a csapat ilyen szempontból.
 • A mérkőzés elejétől a kapujukhoz szögeztük a csepelieket, és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket.
 • Már az 1. percben szereztünk egy gólt, de ezt a játékvezető nem adta meg. 7 sárgalapot szedett össze a Csepel, ami azt bizonyítja, hogy nem tudtak velünk mit kezdeni. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mindenki átérezte a mérkőzés jelentőségét. Olyan mértékben domináltunk, hogy a Csepelnek helyzete sem volt a 93 perc alatt.
 • A második félidőben rúghattunk volna akár további 4-5 gólt, szebben hangzana, hogy 6-0-ra vagy 7-0-ra vertük meg a Csepelt, de így is volt okunk az örömre.
 • A legfontosabb hogy megszereztük a 3 pontot, persze én is örültem volna, ha kiszakad a gólzsák, ez benne volt a meccsben.
 • Minden bizonnyal sokakat meglepett Jovánczai Zoltán leigazolása. Különösképpen pedig az, hogy egyből a kezdőcsapatba került és gólt is szerzett.
 • Egy kicsit jegeltem ezt a sztorit. Úgy gondoltam, hogy ezt nem kell nagy dirrel-durral bejelenteni. Egyszer csak ott volt egy játékos, akiről mindenki tudja, hogy látott már kaput és bele is talált már néhányszor, mindenfajta osztályban.
 • Meglepő volt számomra, hogy majdnem az egész meccset végigjátszotta.
 • Nem így terveztem. Maximum 60 percet gondoltam neki, de mivel a Beszterczeit le kellett cserélni, így tovább kellett a pályán maradnia.
 • Mire számíthatunk vasárnap a BKV Előre ellen?
 • A BKV támadójátéka általában nagyon erős, sok gólt rúgnak, viszont az Ajka ellen nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Technikás, ügyes játékosokkal van tele a csapatuk, de egy fegyelmezett, jó játékkal bárkit képesek lehetünk legyőzni.

 

http://nb3foci.hu weboldalon Puskás Attila mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

 

2018.10.28. (vasárnap) 12:00 óra

MOL Vidi FC II. – FC Nagykanizsa

Hazai pályán a kis Vidi megszerezheti a 3 pontot a régóta nyeretlen Nagykanizsa ellen. Tipp: 2-1

 

2018.10.28. (vasárnap) 13:30 óra

III. KER. TVE – THSE-Szabadkikötő

Hármas győzelmi sorozattal érkezik a vendégcsapat Óbudára. Ez most lehet, hogy megszakad. Tipp: 2-1

 

Ménfőcsanak ESK – Dunaharaszti MTK

Kisebb hullámvölgybe került az újonc Ménfőcsanak, de két vereség után most itt a lehetőség javítani a gyengélkedő Dunaharaszti ellen. Tipp: 1-0

 

TARR Andráshida SC – FC Ajka

Megállíthatatlannak tűnik az Ajka, ráadásul a legutóbbi három meccsén összesen 14 gólt szerzett és egyet sem kapott. Az Andráshida a kiesőzónában van, ezért nem lehet tekintettel az ellenfél kilétére. Nyernie kellene. Tipp: 1-3

 

BKV Előre – Pénzügyőr SE

Hetest kapott az Ajkától a BKV az előző fordulóban, most viszont a sereghajtóval találkozik. A Pénzügyőr legyőzte a Csepelt az előző körben, de ennek a győzelemnek akkor lesz igazi értéke, ha most idegenben folytatja a felzárkózást. Tipp: 1-1

 

Csepel FC – Puskás Akadémia FC II.

Utolsó 5 meccséből négyet elveszített a Csepel és az utolsó előtti, kieső helyen van. Ilyen mélyen nem is tudom volt-e egyáltalán a csapat a 2007 óta tartó NB III-as tagsága óta? A Puskás fiataljai ellen otthon meg kell találni a góllövő cipőt, és valahogy össze kell kapni a védekezést. Ha ez nem megy, akkor folytatódik a mélyrepülés. Tipp: 1-1

 

Érdi VSE – Pápai Perutz FC

Hazai pályán meg tudja oldani az Érd ezt a mérkőzést. Igaz, nem lesz könnyű. Tipp: 2-1

 

 Komárom VSE – Sárvár FC

Jól teljesít a Komárom, és bár a Sárvár hazai pályán már magához tért, idegenben még bizonytalan. Tipp: 3-1

 

Be the first to comment

Leave a Reply