Bajnok lett a Pénzügyőr!!! Pénzügyőr SE – XII. Kerület Svábhegy FC 5-0 (2-0) Lászka Balázs értékelése

BLSZ I. OSZTÁLY 30. forduló

2022.05.28. (szombat) 18:00 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – XII. Kerület Svábhegy FC 5-0 (2-0)

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Apkó Tamás, asszisztensek: Dobó Gábor, Sudicky Bálint

Pénzügyőr SE: Steer Bence (Puskás Bence), Gál Szabolcs, Gálfi László, Schrammel Ádám (Mészáros Dániel), Fülöp Csongor, Biró Ákos, Tóth Dániel (Balogh Attila), Nyuli Domonkos (Major Patrik Dominik), Németh Szabolcs (Buzás Bálint), Megyeri Márk, Gál Márk

Vezetőedző: Lászka Balázs

Góllövőink: Németh Szabolcs 2, Biró Ákos, Gálfi László, Gál Szabolcs

– Először is gratulálok a bajnoki címhez, és a zárómeccs ötgólos sikeréhez! Kiünnepeltétek magatokat?

– Köszönjük szépen! Igen, megünnepeltük, de nem vittük túlzásba, mert mindenki tisztában van vele hogy a célunkat még nem értük el, mert a csapat végső célja az NB3-ba való feljutás.

– Úgy gondolom, hogy remek és méltó zárása volt ennek a bajnoki évnek a Svábhegy elleni meccs. Viszonylag gyorsan megszereztük az első gólt, majd a már megnyugtató másodikat is, így önfeledten elmerülhettünk a játék szépségeiben. Hogyan értékeled a meccset?

– Jó felfogásban, jó ritmusban kezdtük a mérkőzést. Kétgólos előnnyel mentünk a szünetre, ahol még egy kicsit átbeszéltük a második félidei teendőinket. És igen, én is így gondolom, sikerült kiszolgálni a mérkőzésre kilátogató szépszámú közönségünket, akiknek innen is szeretnénk megköszönni a szurkolásukat.

– Megvan a bajnoki cím. Bárhogy is alakul a jövő, ezt már senki nem veheti el Tőletek. De ugye maradt még egy célunk az NB3-ba való feljutás. Holnap sorsolás. Van olyan csapat, amelyet mindenképpen szeretnél elkerülni?

– Szerintem itt már mindenki kellőképpen óvatos. Nem tudok olyan csapatot, akit szeretnénk elkerülni, illetve akivel jó lenne játszani. Ebben a szakaszban már csak bajnokcsapatok vannak, akik nagyon erős ellenfelek. Ennek függvényében megvárjuk a sorsolást és utána, úgyanúgy, mint eddig felkészülünk ellenfelünkből. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikerüljön az NB3-ba való feljutás.