Balogh Attila Péter 2 meccsen 6 gólt lőtt ezen a hétvégén

– Remekül sikerült a Pénzügyőrös hétvégéd. Szombaton két gólt lőttél az MLSZ U19 bajnokságban. Vasárnap pedig négyet a Pénzügyőr SE második csapatában. Szombaton a második félidőben álltál be, ma viszont végigjátszottad a teljes meccset. Úgy tűnik, hogy annyira nem fáradtál el, hiszen még a találkozó 90. percében is lőttél gólt. Melyik ellenfél volt az erősebb, a Balassagyarmat U19 csapata, vagy a Kelen SC II.?

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól kezdődött a bajnokság. Úgy érzem, mindenki nagyon jó formában van és remélem, hogy így is marad. A hétvégén mindkét ellenfél egy jó és rendezett csapat volt, de szerencsére sokkal jobbak voltunk. Balassagyarmaton az 1. félidőben nem tudtuk megszerezni a vezetést, viszont a 2. félidőben teljesen átvettük az irányítást és 3 gólt is szereztünk. A Kelen SC elleni meccsen egész végig a mi csapatunk volt jobb és már az 5. percben megszereztük a vezetést. Rendezettek voltunk és mindenki a megbeszéltek szerint focizott, szépen játszott a csapat.

– Kifejezetten jól indult számodra ez a bajnoki év, hiszen már az elmúlt hétvégén is lőttél négy gólt. Milyen céljaid vannak erre a szezonra?

– Örülök hogy 2 hétvége alatt 10 gólt tudtam szerezni és remélem a további meccseken is jól fogok szerepelni és minél több gólt tudok szerezni a csapatnak. Szerintem az U19-es és a BLSZ2-es csapatunk is képes az 1. helyen végezni ebben a szezonban, szóval ez az elsődleges cél.

– Az elmúlt bajnokságban egy alkalommal már csereként játéklehetőséget kaptál a Pénzügyőr első csapatában. Milyenek voltak a benyomásaid?

Nagyon jók voltak a benyomásaim és örülök, hogy lehetőséget kaptam az első csapatnál. Jelenleg is ott edzek, aminek nagyon örülök, mert úgy érzem már most nagyon sokat fejlődtem. Örülnék ha ebben az évben is kapnék lehetőséget ott játszani.

– Melyik poszton szeretsz a leginkább játszani? Labdarúgóként mely dolgok az erősségeid, és mi az ami leginkább fejlesztésre szorul?

– Baloldali támadóként szeretek legjobban játszani és szerintem ezen a poszton tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak, mert úgy érzem hogy a cselezés az erősségem és általában jól használom ki az 1 az 1-eket. Amit viszont fejlesztenem kéne az a védekezés.

Szécsi József