Gál Szabolcs élete legszebb gólját szerezte a Vízművek ellen

– A nyáron érkeztél a Pénzügyőrhöz, és azóta folyamatosan a kezdőcsapat tagja vagy. Miként értékeled a csapat eddigi játékát és eredményességét?

– A tabella is hűen mutatja, mennyire egyben van a csapat. A játékon van még mit csiszolnunk, de a betömörülő ellenfelek ellen egyébként is elég nehéz dolgunk van, márpedig hétről-hétre ilyen ellenfelekkel találkozunk. Szerintem a csapat eddig úgy teszi a dolgát, ahogy kell és mindenki tudja, miért játszunk hétről-hétre. Eredményekre sem lehet panaszunk, hiszen veretlenül állunk a tabella elején. Azt azért sajnálom, hogy kaptunk már 3 gólt.

– Szombaton egy kimondottan élvezetes meccset játszottatok a Vízművek otthonában. Te szerezted csapatunk negyedik találatát, amely egy igazán ritkán látható gól volt. Felelevenítenéd az olvasók számára?

Egy balról érkező szögletet fejeltem rá, vetődve a védővel, ami még kippantat róla vissza BB-hez (Balázs Bálint). B beemelte egyből, amit Csigi fejelt felém, nekem pedig annyira jól jött, hogy úgy voltam vele miért ne!? Szerencsére nagyon jól eltaláltam és elég nagy erőt is tudtam belevinni a mozdulatba.

– Középhátvédtől ritkán látni ilyen találatot, pláne a magyar labdarúgás negyedik osztályában. Ez életed eddigi legszebb gólja?

– Legtöbb gólomat fejjel értem el, de igen, ez életem legszebb gólja.

– Vasárnap a Testvériség csapatát fogadjuk. Mit vársz az összecsapástól?

– Nehéz meccsre számítok. Nem tudom, hogy milyen játékerőt képviselnek, de pár játékost ismerek tőlük, akik nem rossz játékosok. Maga a meccs szerintem hasonló lesz, mint a Reac vagy a THSE elleni.

– Többen is kijelentették, hogy célunk a bajnoki cím és a visszajutás az NB3-ba. Mennyire érzed ezt reálisnak és elsősorban mely csapatokat érzed a legnagyobb riválisoknak?

– A cél köztudott, meg kell nyernünk ezt az osztályt és cél a feljutás. Ezt teljesen reálisnak látom ezzel a kerettel. A REAC-ot mindenképpen riválisnak mondanám. Rajtuk kívül talán még a Csepelt.

Szécsi József