Hevesi Tamással beszélgettünk a Vidi II. elleni mérkőzésről

  • Hogyan értékeled a Vidi II. elleni meccset? Melyek voltak azok a dolgok, amelyek miatt veszítettünk?
  • Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzés elé, tudtuk, hogy a Vidi II. az előző fordulóban ikszelt az Ajkával, ez elég sok mindent elárult. Nem egy szedett-vedett társaságról van szó. Tímár Krisztiánt ismerve, gondoltam, hogy egy védekezésben agresszív csapattal fogunk találkozni. Ez így is lett. Azt gondolom, hogy aki kint volt a mérkőzésen az láthatta, hogy mind stílusában, mind akaratban egy kifejezetten felkészített csapat benyomását keltettük. Rögtön kezdeményezően léptünk fel, letámadtuk őket. Voltak persze olyan periódusok, amikor nem tudtuk nyomás alá helyezni a Vidit, de ezt nem is lehet 90 percen keresztül csinálni. Nagyon tetszett, hogy a taktikát maximálisan és szigorúan betartották a srácok. Életemben több ezer mérkőzést láttam különböző minőségben (szurkoló, néző, szakember), de az biztos, hogy az első háromban van az a fajta játékvezetői felfogás, ami vasárnap minket sújtott. A többiről nem szeretnék nyilatkozni, az a rengeteg felháborodott szurkoló, aki kint volt a meccsen, az úgyis látta.
  • Túl vagyunk 9 fordulón. Van 1 győzelmünk, 2 döntetlenünk, emellett továbbjutottunk a Magyar Kupában, de nagyon sok a vereség. Hogy tudod ezt feldolgozni?
  • Nagyon nehezen. Folyamatosan felteszem a kérdést magamnak, a stábomnak, hogy mit csinálunk rosszul, mit lehetne másképpen. A képességek terén vegyes a kép, de motiváltak a srácok, edzésen jól dolgoznak. Nem tudom megállapítani, hogy hol van a hiba. Tény, hogy le kellene egyszerűsítenünk a kapu előtti játékunkat, és bátrabban kellene kapura lőni. Remélem, hogy a szurkolók is látják, hogy mennyire szeretnénk nyerni. Azt megígérhetem, hogy minden egyes mérkőzésre úgy fogunk kimenni a pályára, hogy meghalunk a sikerért. Nem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön össze, egyszer már nekünk is lehetne egy kis szerencsénk, s akkor megfordulna ez a dolog, mert ezt tényleg szörnyű megélni.

Be the first to comment

Leave a Reply