Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy végre megnyerjünk egy meccset. Interjú Hevesi Tamással

  • Vasárnap ugyanaz volt, mint az Ajka ellen, ezúttal a Pápa együttesét is megleptük. Kezdettől fogva támadólag léptünk fel, csak ezt most nagyjából az egész mérkőzés folyamán fenn tudtuk tartani.
  • Hatszor néztem meg az Ajka elleni mérkőzésüket, így nagyon sok mindent tudtam róluk. Technikailag és minden szempontból föléjük nőttünk. Volt 3 nagy helyzetük, nekünk meg nagyjából 8 gólszerzési lehetőségünk. Többször is a gólvonal környékéről mentettek. A csereként beállt Turi Ákos önmagában 3 gólt rúghatott volna. Őt egyébként egy nagyon jó játékosnak tartom. Ha a Tintahalak ellen berúgjuk a 11-est, és most értékesítettük volna valamelyik nagy helyzetünket, akkor 6 pontunk lenne. Nyilván jóval jobban nézne ki a tabella, de most már majd eljön az is. Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy végre megnyerjünk egy meccset. Felkészülten, motiváltan játszottunk, így a mérkőzés után megdicsértem a srácokat. Sajnos a Vanja és a Beszterczei is megsérült, majd meglátjuk, hogy mennyire súlyosan. Reményeim szerint nem annyira.
  • Mely játékosok voltak azok, akikkel elégedett voltál?
  • Nagyon tetszett Sztrunga Zsolt játéka, hasznosan, jól dolgozott. Feil Máté és Despotovic Vanja is jól teljesített. Egyúttal meg szeretném köszönni szimpatizánsainknak, hogy ilyen sokan kilátogattak és szurkoltak a csapatnak!

Be the first to comment

Leave a Reply