NB3-as osztályozó, 1. mérkőzés: Pénzügyőr SE – Balmazújvárosi FC 0-0. Lászka Balázs értékelése

Osztályozó az NB3-ba jutásért, 1. mérkőzés

2022.06.05. (vasárnap) 17:30 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Balmazújvárosi FC 0-0

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Zierkelbach Péter, tartalékjátékvezető: Kakuk Szabolcs, asszisztensek: Imrő János, Zahorecz Roland

Pénzügyőr SE: Steer Bence, Gál Szabolcs, Gálfi László, Grecsó Bence, Fülöp Csongor, Biró Ákos (Juhász Áron), Tóth Dániel, Balázs Bálint, Nyuli Domonkos (Oláh Krisztián), Németh Szabolcs (Kasza Dániel), Megyeri Márk (Balogh Attila Péter)

Vezetőedző: Lászka Balázs

  • A mérkőzés előtt említetted, hogy nagyon nehéz volt feltérképezni ellenfelünket. Végül tartogattak számunkra meglepetést?
  • Ellenfelünktől azt kaptuk, amit vártunk. Jó masszív csapat benyomását keltette. Tudtuk, hogy gyors szélsőjátékosokkal, illetve rutinos belső támadókkal rendelkezik, megpróbáltuk őket kikapcsolni, ez hellyel-közzel sikerült is. A mi játékunkkal nem voltam teljesen elégedett. Ezt vasárnapig tudjuk orvosolni.
  •  Úgy gondolom, hogy valamennyivel veszélyesebbek voltunk kapura, mint a Balmazújváros. Te mennyire érzed reálisnak a végeredményt és hogyan értékeled a meccset?
  • Én is úgy látom, hogy több lehetőségünk volt, de azt is látni kell, hogy ami helyzete volt ellenfelünknek, azt mi segítettük elő. Ezeket a hibákat mindenképpen el kell kerülnünk a visszavágón. A helyzeteink megvoltak, sajnálom, hogy ezekből egyet sem sikerült gólra váltanunk. Ezen már nem tudunk változtatni, így a 0-0 volt a realitás a mérkőzés végeredményét illetően.
  • Nem sikerült előnyt szereznünk, de mivel nem kaptunk gólt otthon, így a második meccsen akár egy döntetlen is elég lehet az NB3-ba való jutáshoz, feltéve ha legalább egyszer ellenfelünk hálójába találunk. Milyennek tartod esélyeinket a visszavágón?
  • Az esélyünk ugyanúgy megvan, mint az első mérkőzés előtt, de az egy másik meccs lesz. Más taktikát fogunk alkalmazni. Meglátjuk, ez hogy fog sikerülni. Bízom a játékosokban, bízom saját magunkban. Sorsunk a saját kezünkben van.