Pénzügyőr SE – MUN SE 2-0 (1-0) Lászka Balázs értékelése

BLSZ I. OSZTÁLY, 20. forduló

2022.03.19. (szombat) 15:00 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – MUN SE 2-0 (1-0)

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Lantos Tamás, asszisztensek: Madari Adrián, Török Zsolt

Pénzügyőr SE: Ritzl Bence, Gál Szabolcs, Gálfi László, Grecsó Bence, Schrammel Ádám, Fülöp Csongor, Biró Ákos (Tóth Márton), Madarász Ádám (Buzás Bálint), Tóth Dániel, Balázs Bálint (Oláh Krisztián), Mészáros Dániel (Megyeri Márk)

Vezetőedző: Lászka Balázs

Gólok: Gálfi László 2

– Először is gratulálok ahhoz, hogy győzelemmel mutatkoztál be a Pénzügyőr SE kispadján! Hogy tetszett a meccs, miként értékeled a látottakat?

– Köszönjük! Úgy érzem, hogy a mérkőzés előtt mindenkiben volt egy kis egészséges drukk. Jól kezdtük a meccset, megfelelő időben szereztük az első gólunkat, sajnálom hogy még a szünet előtt nem sikerült másodszor is a hálóba találnunk, így magunknak tettük nehézzé a találkozót. A második félidőben éreztem egy kis bizonytalanságot a játékosaimon, ami rányomta bélyegét a játékunkra. Bár voltak lehetőségeink, de csak a hajrájában sikerült lezárnunk a meccset, de úgy gondolom, hogy győzelmünk nem forgott veszélyben, jogosan nyertünk.

 – Leginkább mely játékosok teljesítményével voltál elégedett?

Minden játékosom hozzáállásával elégedett voltam, aki pályára lépett. A megfelelő hozzáállás nálam alapkövetelménynek számít. Az egyéni értékelést pedig majd az öltözőben tartjuk a kollégákkal.

– Elsősorban mely dolgokban kell a továbbiakban előre lépnünk?

– Ahhoz hogy a jövőben sikeresebbek legyünk, a támadóharmadban tudatosabb, pontosabb és gyorsabb döntésekre lesz szükségünk. Az ellenfél kapuját is sokkal célratörőbben kell támadnunk. Úgy gondolom, hogy ezt hétről-hétre tudjuk majd fejleszteni, és akkor jobban fog kinézni a támadójátékunk.