Rajkó Zoltánnal beszélgettünk a Ménfőcsanak elleni győzelmet követően

– Többen hiányoztak a csapatból (Buzás, Kovács, Turi). Mi volt az oka?

–  Sűrűsödtek a viharfelhők már meccs előtt, hiszen Buzás Viktor, Kovács Gábor megbetegedett, míg Turi Ákos megsérült. Karvalics Bence is betegen vállalta a játékot, míg Szigeti Attila és Biró József sem volt teljesen egészséges.

– Talán mindenkit meglepve remek és eredményes első 15 percet produkáltatok. Nem nagyon emlékszem ilyesmire. Ezt követően viszont néhány perc alatt összeomlani látszott minden. Mi történt?

– Úgy gondolom, hogy mi magunk is meglepődtünk, hogy 12 perc alatt 3 gólt rúgtunk. Ennek következményeképp ugyanennyi idő alatt kaptunk is hármat, de a csapat tartását mutatja, hogy nem roppantunk össze, hanem az idény egyik legszebb góljával előnnyel vonulhattunk szünetre.

– Miként tudtatok úrrá lenni a helyzeten? Min változtattatok?

– Az öltözőben aztán a Mester a védekezésben kért sokkal nagyobb hatékonyságot és egységet, hiszen csak a munka adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot!

– A tegnapi nap bebizonyította a csapat, hogy az NB3-ban van a helye. Több játékos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Te miként látod ezt?

– Voltak egészen fantasztikus extra teljesítmények, de a siker abból fakadt, hogy a játékosok csapatként önmagukért küzdve és egymást kisegítve dolgoztak a pályán kilépve a komfortzónájukból. Jó volt látni, hogy az utolsó percekre lehetőséget kapó játékosok is csúsztak másztak a sikerért.

– Szombaton a Budai Rangadó következik. Miként készültök?

– A budai rangadó mindig 3 esélyes álljon bármilyen helyen a két csapat. Szeretnénk a szurkolóinknak azt a boldogságot megadni, amit azok éreztek, akik elkísértek minket Gyirmótra. A Pénzügyőr család nevében szeretném őszinte részvétünket kifejezni Sipőcz Tamás családjának és a Csornai SE csapatának.

Be the first to comment

Leave a Reply