Végig fölényben játszottunk a SZAC ellen, és 3-0-ra nyertünk idegenben. Oláh Krisztiánnal beszélgettünk

  • Múlt héten szép gólt szereztél a Pestszentimre ellen, szombaton pedig hosszú idő után ismét a kezdőcsapatban kaptál helyet. Bár nem voltál végig a pályán, úgy láttam, hogy jól küzdöttél, de Lászka Balázs is megdicsért, amikor lejöttél. Hogy ment a játék?
  • Nagy volt bennem a bizonyítási vágy, hogy kihasználjam a lehetőséget és megmutassam, kezdőjátékosként lehet rám számítani, ami talán már átment egy kis görcsösségbe. Van bennem hiányérzet a teljesítményemmel kapcsolatban, úgy érzem több van bennem. A lényeg, hogy győztünk és újabb lépést tettünk a bajnoki cím felé.
  • Előzetesen tartottam a SZAC elleni meccstől, hiszen az ősszel nem sikerült nyerni ellenük, ráadásul az erős szél is zavaró tényező, ehhez képest a nézőtérről úgy tűnt, hogy egészen simán nyertetek. Milyen volt belülről?
  • Nem volt kérdés melyik csapatnak kell nyernie, nem az őszi fordulóból indultunk ki, ez egy teljesen új meccs volt. Erős szélben játszottunk, ami befolyásolhatta a játékunkat, de ahogy számítani lehetett rá, mi uraltuk a meccset. Az első félidőben szerzett két gól után felszabadultabbak lettünk. Az ellenfél felíveléseit és támadásait sikerült jó védekezéssel megakadályoznunk, így különösebb veszélyt nem jelentettek a kapunkra.
  • Még hét forduló van hátra a bajnokságból, milyennek látod az erőviszonyokat?
  • Saját kezünkben van a sorsunk, a hátralévő összes meccset meg kell nyernünk. Mi vagyunk az esélyesek a bajnoki címet megszerezni, a célunk egyértelmű!