Pénzügyőr SE ’Pinkbull’ Női csapata – Üllő SE Női csapata 2-1 (2-1)


Kattints a fotóra a többi fénykép megtekintéséhez!

 

2018.10.11. (csütörtök) 18:30 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE ’Pinkbull’ Női csapata – Üllő SE Női csapata 2-1 (2-1)

Mérkőzés adatlap

Gólszerzőink: Varga Zsófia Lilla 15’, Metcnerné Tóth Gréta 29’

 

Keret: Varga Edit, Metcnerné Tóth Gréta, Nagy Regina, Szenteleki Cintia, Ótott – Janek Fanni, Szőke Zsuzsanna, Varga Zsófia, Plaszkó Stella Cintia, Imre Nikolett, Kalina Katalin, Rózsa Nikoletta, Fridman Anita, Kővári Kinga, Tóth Erzsébet

Az első fordulóban idegenben játszottunk az Üllő csapata ellen és nagy küzdelemben sikerült 2:1 – re győzni. Sok mindenre készültünk arra a meccsre, ami csütörtök este került megrendezésre. Ezúton is köszönjük az Üllő csapatának, hogy elfogadták a hétköznapi időpontot.

1. Félidő

Érezhető volt a bemelegítés alatt, hogy nem sikerült kellő mértékben felkészíteni a lányokat a meccsre, leginkább mentálisan volt még szétszórt a csapat. Ennek következtében a  2. percben egy kavarodás után valahogy utat talált a labda a hálónkba. Ez hideg zuhanyként ért minket, de szép lassan megérkeztek a jó megoldások is. Hatalmas fölényben játszottunk. Szépen, és jó ritmusban járt a labda, az egyéni megoldások is helyükön voltak, és kapura is veszélyesen játszottunk. Az egyenlítő gólunkat Varga Zsófi egy jól elvégzett szabadrúgásból szerezte. Szemfüles megoldás volt. Aztán a 29. percben Metcnerné Tóth Gréta az alapvonalnál megszerezte a labdát, majd a középre gurítás helyett, ballal a kapuba gurította. Jó helyzetfelismerés, jó technikai kivitelezéssel járt.

2. Félidő

Kicsit alábbhagyott a lendületünk, de igazán a veszély a mi játékunkba volt megtalálható. Kicsit szétesett a mozgásunk, a helyezkedések se voltak fegyelmezettek. A kósza kontrákra ugyan oda kellett figyelnünk, illetve arra is, hogy a túlzott támadni akarás ne párosuljon védekezési hibákkal, és felelőtlen megoldásokkal. Az egyre hidegebb estében szépen lepörgött a hátralévő 40 perc, így meggyőző játékkal sikerült ismét győzelmet aratni Üllő csapata felett!

Csoszánszky Miklós

Be the first to comment

Leave a Reply