Üllő SE Női csapata – Pénzügyőr SE ’Pinkbull’ Női csapata 1-2 (0-0)

Kattints a fotóra!

 

Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság, Déli csoport

2018.09.09. (vasárnap) 13:30 óra, Üllő

Üllő SE Női csapata – Pénzügyőr SE ’Pinkbull’ Női csapata 1-2 (0-0)

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Varga Edit – Metcnerné Tóth Gréta, Szenteleki Cintia, Ótott-Janek Fanni, Plaszkó Stella Cintia, Kalina Katalin, Rózsa Nikoletta, Imre Nikolett, Tóth Erzsébet

Cserék: Ethey Fanni, Fridman Anita

Góllövőink: Plaszkó Stella Cintia 47. perc, Metcnerné Tóth Gréta 70. perc

 

1. félidő

Ugyan győzelemmel hangoltunk a bajnokságra, de felkészülésünk nem úgy sikerült, ahogyan azt elképzeltük. Ennek ellenére az első 15 percben teljes mértékben érett és tudatos játékot láttam a lányoktól. Szépen járatták a labdát, türelmesek voltak, de ez nem hatott ki támadásvezetéseink lendületére. A gól sajnos elmaradt és az Üllő csapata egy-két gyors kontrával jelezte, hogy igényt tartanak a három pontra. A félidő hátralévő részében alábbhagyott a lendület, és bár többet birtokoltuk a labdát, ez helyzetekben csak ritkán mutatkozott meg.

2. félidő

A szünetben átbeszéltük, hogy védekezésben mire kell odafigyelni, mik azok a sablonok amiket használ a hazai csapat támadásoknál, kik azok a játékosok akikre építenek, így stabilabb alapokra helyezve védekezésünket. Ebből építkezve a 47. percben Imre Nikolett beadásából a hosszú kapufánál érkező Plaszkó Stella közeli fejesével megszereztük a vezetést. Sajnos nem tartott sokáig az örömünk, hisz egy szélen történő elfutás után a játékvezető büntetőrúgáshoz juttatta az Üllő csapatát. Ezt nem is hibázták el, így döntetlenre mentve az állást. Elég sok külső tényezővel kellett csapatomnak megvívnia, de nagyon fegyelmezettek voltak, és a mérkőzésre koncentrálva egyre több lehetőséget alakítottak ki.  A 70. percben egy középpályán megszerzett labdát Kalina Katalinhoz juttatunk, aki egy hosszabb szóló után befelé cselezett majd a középen érkező Metcnerné Tóth Gréta elé passzolt, aki egyből a kapu jobb alsó sarkába juttatta a labdát. A hátralévő 10 perc elég feszülten telt, a játékról sok más tényező lépett előtérbe, de ez nem zavart meg minket, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Csoszánszky Miklós edző

Be the first to comment

Leave a Reply