A Budafoki MTE II. – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 27. forduló

2021.05.08. (szombat) 11:00 óra, Budafoki MTE

Budafoki MTE II. – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Sveda Marcell, asszisztensek: Móré Balázs, Milavecz Péter

Ősszel hazai pályán legyőztük mostani ellenfelünket, szombaton is nagyon ránk férne egy siker, mert lassan leszorulunk a dobogóról.


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Ismét idegenbeli mérkőzés következik. Mire számítasz a Budafok második csapata ellen?

  • Mint ahogy már többször leírtam, minden mérkőzésen győzelemre számítok, és ha megnézzük a mérkőzéseink összefoglalóját, amit készítesz, azt gondolom a helyzeteink alapján meg is van rá a lehetőségünk. Sajnos ezek kihasználásával óriási problémánk van, a sok gyakorlás ellenére. Ha a Gázgyár, RAFC, és az UNIONE elleni mérkőzéseken kidolgozott ziccerek felét, de lehet hogy az egyharmadát értékesítettük volna, akkor most előre nézegetnénk a második hely felé, és nem visszafelé, hogy ki érhet utol. 

– Hogy vannak sérültjeink, betegeink, lesznek-e visszatérők?

  • Sajnos a sérültek közül senki sem áll rendelkezésre, ugyanazzal a 16-os kerettel készülünk a következő mérkőzésekre, és csak abban bízhatok, hogy már nem esik ki más. Bár azt még nem tudom, hogy azok a játékosok, akik a héten megkapták a második oltást, milyen állapotban lesznek. 

– Annakidején számtalan remek meccset játszottunk ezen a pályán. Egy időben telente itt rendeztük a hazai bajnokikat is. Van-e olyan mérkőzés amit kellemes felidézned?

  • Sajnos ismét műfüves pályán kell játszani, eddig 2 mérkőzés volt élőfüves pályán, ami nagy igénybevétel a játékosok izületének. Valóban több izgalmas mérkőzést játszottunk Budafokon, bár én játékosként nem szerettem ezt a pályát, mert ott mindig fújt a szél. Talán még első edzői időszakomban játszottunk egy izgalmas mérkőzést, amikor a Budafok a bajnoki címért játszott, és olyan játékosa volt mint, Lovrencsics Gergő, és sikerült 3-1-re nyernünk. De a tavalyi szezonban elért eredménnyel is elégedett lennék.  

További mérkőzések:

2021.05.07. (péntek) 20:30 óra

XII. Kerület Svábhegy FC – Testvériség-Újpalota SE 0-2

Mérkőzés adatlap


2021.05.08. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – ASR Gázgyár

Mérkőzés adatlap


2021.05.08. (szombat) 16:00 óra

Ikarus BSE – Fővárosi Közterület SK

Mérkőzés adatlap


2021.05.08. (szombat) 16:30 óra

CSEP-GÓL FC – Csepel FC

Mérkőzés adatlap


Fővárosi Vízművek SK – Kelen SC

Mérkőzés adatlap


2021.05.08. (szombat) 17:00 óra

1908 SZAC Budapest – REAC

Mérkőzés adatlap


2021.05.08. (szombat) 18:30 óra

43. Sz. Építők SK – RAFC

Mérkőzés adatlap