A Csepel FC – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 13. forduló

2021.11.13. (szombat) 13:30 óra, Csepel Stadion

Csepel FC – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Zimonyi Péter, asszisztensek: Tóth I. Tamás, Szuhodovszki Dávid

Remek játékkal rukkoltunk elő múlt héten az Unione elleni rangadón. Úgy vélem, hogy ha szombatra is sikerül ezt a formát átmentenünk, akkor el tudjuk hozni Csepelről a három pontot. Halkan hozzáteszem, hogy egy döntetlen sem lenne számunkra tragédia… A “szigetországiakkal” úgy vagyunk, mint régebben a Kerülettel, bármit is mutat a tabella, a két csapat mérkőzése mindig is rangadónak számít, pláne most, hogy egyaránt harcban vagyunk a bajnoki címért. Nagyon bízom benne, hogy sokan leszünk olyanok, akik idegenbe is elkísérik csapatunkat, és a találkozó után lesz okunk az ünneplésre!

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • Rajtunk kívül már csak a csepeliek veretlenek a BLSZ I. osztályban. Elképzelhető, hogy ez szombaton is így marad. Elfogadható eredménynek tartanál egy döntetlent idegenben?
  • Tulajdonképpen amióta kiestünk az NBIII-ból azóta versengünk a Csepellel a visszakerülésért. Én most is őket tartom az elsőszámú ellenfelünknek ebben a szezonban. Az elmúlt két évben nem sok babér született az egymás elleni mérkőzéseken nekünk, ráadásul a csepeli mérkőzéseken mindig emberhátrányba kellett játszanunk a mérkőzés nagy részét. Ha ebből a nézetből vesszük a mérkőzést, még akár elfogadható eredmény lenne a döntetlen, de én úgy gondolom, hogy mikor törjük meg ezt a rossz sorozatot, ha nem most. 
  • A Pénzügyőr SE Labdarúgás Facebook csoportjában felelevenítettük azt a mérkőzést, amikor utoljára nyertünk Csepelen. 2010 áprilisában 2-1-re győztünk, érdekes hogy mindkét együttes kispadján most is ugyanazok a vezetőedzők ülnek. Te miként emlékszel vissza arra a találkozóra?
  • Megmondom őszintén nem nagyon emlékszem arra a mérkőzésre, de ezzel az eredménnyel most is maximálisan elégedett lennék, és örülnék ha barátom Takács Krisztián jönne nekem gratulálni! 
  • Balázs Bálint eltiltása lejárt. Mi a helyzet a többiekkel, hogy vannak sérültjeink? 
  • Valóban, Bálintnak letelt az eltiltása, és van remény a sérültjeink felépülésére, de sajnos újabb betegeink vannak, akikre biztosan nem számíthatunk.

BLSZ I. oszt. 13. forduló:

2021.11.12. (péntek) 19:45 óra

Testvériség-Újpalota SE – Pestszentimrei SK 1-1

Mérkőzés adatlap


2021.11.12. (péntek) 20:30 óra

XII. KER. Svábhegy FC – CSEP-GÓL FC /félbeszakadt/

Mérkőzés adatlap


2021.11.13. (szombat) 11:00 óra

UNIONE FC – MUN SE

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – THSE-Szabadkikötő

Mérkőzés adatlap


ASR Gázgyár – Ikarus BSE

Mérkőzés adatlap


2021.11.13. (szombat) 13:30 óra

Fővárosi Vízművek SK – 1908 SZAC Budapest

Mérkőzés adatlap


2021.11.13. (szombat) 17:00 óra

43. Sz. Építők SK – REAC

Mérkőzés adatlap