A Fővárosi Közterület SK – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 25. forduló

2021.04.24. (szombat) 16:00 óra, Deák Ferenc „Bamba” Sporttelep

Fővárosi Közterület SK – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Németh Zsombor, asszisztensek: Tóth I. Tamás, Lantos Tamás

Előzetesen összesen 6 pontot vártam a Gázgyár és a RAFC elleni mérkőzésekből, de végül mindössze csak 1 lett. Ordító helyzetek maradtak ki, de ugye nem mindig a jobb csapat nyer. Nem szabad lankadni, tovább kell folytatni a munkát, amely előbb-utóbb eredményre vezet majd! Már óvatosan írom le, de szombaton megint csak egy olyan csapat következik, amely nagyságrendekkel gyengébb játékerőt képvisel mint mi. Nagyon bízom benne, hogy végre átszakad a gát és a csapat győzelemmel örvendezteti meg a szurkolókat. Hajrá Pénzügy!

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Töménytelen helyzetet kihagytunk szombaton a Gázgyár, majd szerdán a RAFC ellen is. Mi az amit másképp kell csinálnunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk?

  • Valóban tucatnyi ziccert hagytunk ki az elmúlt két mérkőzésen, amivel több mérkőzést is meg lehet nyerni nem csak kettőt. Én is keresem az okát, sokat gyakoroljuk az edzéseken a helyzetek kialakítását, és a befejezést. Amíg a kialakítást meg lehet szervezni, a befejezés már a játékos koncentrációjától és döntésképességétől, helyzetmegoldásától függ.  

– Sorozatban ötödik idegenbeli meccsünket játszuk szombaton. Úgy vélem, hogy a mezőny leggyengébb csapata következik. Mit vársz a találkozótól?

  • Nem előny folyamatosan idegenben játszani, de nem hiszem, hogy az előző mérkőzések eredménye ezen múlt volna. Én most is azt várom, mint az összes mérkőzésen, hogy megnyerjük a mérkőzést, és hiszem hogy szombaton jó helyzet kihasználással győzelmet ünnepelhetünk.

További mérkőzések:

2021.04.23. (péntek) 20:30 óra

XII. Kerület Svábhegy FC – Kelen SC 2-1

Mérkőzés adatlap


2021.04.24. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – CSEP-GÓL FC

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – Testvériség-Újpalota SE

Mérkőzés adatlap


2021.04.24. (szombat) 17:00 óra

Csepel FC – RAFC

Mérkőzés adatlap


43. Sz. Építők SK – REAC

Mérkőzés adatlap


2021.04.25. (vasárnap) 16:00 óra

Ikarus BSE – ASR Gázgyár

Mérkőzés adatlap


Fővárosi Vízművek SK – 1908 SZAC Budapest

Mérkőzés adatlap