A hétvégén kétnapos teremtornán vesz részt a Pénzügyőr SE – Alcufer Kupa

Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg ezen a néven a felkészülési tornát, és a résztvevők tizenhatodik alkalommal emlékezhetnek az ALCUFER Kft. alapítójára és a Gyirmót Sportegyesület egykori főszponzorára.

Legutóbb három éve rendezték meg az Alcufer Kupát, a Pénzügyőr SE is ott volt. Az egyik mérkőzésünk videófelvétele.

A rendezvény teljes bevételével a szervező ALCUFER Kft. – ahogy korábban már többször is – a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja. A verseny szakmai szervezője az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.

Mind a négy csoportban négy csapat szerepel, melyet körmérkőzéses formában játszanak a részvevő csapatok. Az első három együttes serlegdíjazásban részesül, mellette különdíjat kap a felsőházi rájátszás legjobb góllövője, mezőnyjátékosa és kapusa. A torna győztese egy évig őrizheti az ALCUFER Kupa vándorserlegét.

A Torna helyszíne: Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok. A rendezvény belépési díja 1500 Ft/nap.

A csoportbeosztás: 

A csoport: ETO Akadémia (NB III.), Koroncó KSSZE (megyei I. o.), Győrújbarát SE (megyei I. o.), SVSE-GYSEV (megyei II.o.). 

B csoport: Lipót Pékség SE (megyei I. o.), Pannonhalma Horn SE (megyei I. o.), Szabi Q. Ménfőcsanak (megyei I. o.), Somló SC (megyei III. o.). 

C csoport: Pénzügyőr SE (NB III.), Caola SC Sopron (megyei I. o.), Fehérvárcsurgó (megyei II. o.), Bágyogszováti KSE (megyei III. o.). 

D csoport: Gyirmót FC Győr II (NB III.), DAC Nádorváros 1912 (megyei I.o.), Győrszentiván SE (megyei II. o.), Téti Sokoró FC (megyei II. o.)