A játék minden elemében fölénk nőtt a Nagykanizsa

2018.09.09.  (vasárnap) 16:00 óra

FC Nagykanizsa – Pénzügyőr SE 2-0 (2-0)

Mérkőzés adatlap

Nagykanizsa, Zárda utca, 600 néző. Vezette: Bana Gergely, asszisztensek: Kiss Balázs, Perák András

FC Nagykanizsa: Borsi Bence – Kretz Bálint, Major Máté, Szabó Bálint, Horváth Detre, Pál Dávid, Béli Milán (Kovács György), Vittman Ádám (Gerencsér Attila), Péntek Adrián (Lőrincz Bence), Vlasics Dániel, Horváth Balázs

Vezetőedző: Barna László

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Szekeres Pál (Szigeti Attila) Varga Bence (Vitelki Balázs), Varga-Sebestyén Benjámin (Baczó Péter),  Sztrunga Zsolt, Burka Bendegúz, Biró József, Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Turi Ákos, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövő: Vittman Ádám 2

 

Remek időjárás és egészen szép számú nézősereg előtt futott ki a két csapat a pályára. Még be sem melegedhettünk máris vezetéshez jutott ellenfelünk,  és a 9. percre meg is duplázta előnyét.

Az első félidőben egyértelműen a Nagykanizsa dominált, csak elvétve jutottunk el a hazai kapuhoz, s egyáltalán nem voltunk rá veszélyesek. Sajnos azt lehet mondani, hogy a szerencsének köszönhető, hogy mindössze két gólt kaptunk. A második félidőben valamelyest rendeztük sorainkat, többet birtokoltuk a labdát, úgy tűnt mintha a hazaiak az első periódusban diktált nagy iramtól elfáradtak volna. A Kanizsának így is voltak helyzetei, de ezek kimaradtak. 

Mi csak az utolsó percekben tudtuk veszélyeztetni ellenfelünk hálóját. Két alkalommal is volt lehetőségünk a gólszerzésre.

Kattints a fotóra a további képekért!

Érthetetlen okból ismét az öltözőben ragadtunk. Ezúttal is gyors gólt kaptunk, s ettől megint csak megzavarodtunk. A Pápa elleni javuló játék után jóval többet lehetett várni a Nyugati csoport egyik újonca ellen, még ha az a 3. helyen áll is a tabellán. A folytatás Pasaréten, szeptember 16-án vasárnap 15:30 órakor a Sárvár FC ellen.

 

2018.09.09. (vasárnap) 11:00 óra

MOL Vidi FC II. – III. KER. TVE 2-3

Mérkőzés adatlap

2018.09.09. (vasárnap) 16:00 óra

BKV Előre – THSE-Szabadkikötő 2-2

Mérkőzés adatlap

Csepel FC – TARR Andráshida SC 2-1

Mérkőzés adatlap

Érdi VSE – Ménfőcsanak ESK 1-2

Mérkőzés adatlap

Komárom VSE – Dunaharaszti MTK 0-0

Mérkőzés adatlap

Sárvár FC – FC Ajka 1-3

Mérkőzés adatlap

FC Nagykanizsa – Pénzügyőr SE 2-0

Mérkőzés adatlap

Pápai Perutz FC – Puskás Akadémia FC II. 1-1

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply