A Kisvárda egy X-es mérkőzést tudott megnyerni – interjú Lászka Balázs vezetőedzővel

– Hogyan értékeled a Kisvárda II. elleni meccset, elsősorban miben látod a vereség okát?

– Elég görcsösen kezdtük a mérkőzést, nem tudtunk a saját elképzelésünk szerint játszani. Az első negyedórában vezetéshez jutott ellenfelünk, ami után elkezdtük átvenni a játék irányítását és az egyik helyzetünket sikerült gólra váltanunk. A második játékrészben nagyon rossz felfogásban kezdtünk el futballozni, amin a cserékkel illetve szerkezetváltással sem sikerült változtatni, így a Kisvárda egy X-es mérkőzést tudott megnyerni.

– Két újonnan igazolt játékos kapott helyet a kezdőcsapatban, Labát Krisztofer és Stoiacovici Dávid. Mennyire voltál elégedett a teljesítményükkel?

– Dávid és Krisztofer teljesítményét sem érheti panasz, de mind a Csapat, úgy ők is tudnak jobban játszani, amit a jövőben láthatnak is majd szurkolóink.

– Vasárnap ismét hazai pályán játszunk, a Hatvan csapatát fogadjuk, amelyet az ősszel legyőztünk. Mekkora esélyt látsz a sikerünkre?

– Tudjuk, hogy a Hatvan erősödött a téli szünet folyamán, bravúr győzelmet aratott az Eger ellen, de ugyanúgy, mint az ősszel felkészülünk belőlük és megteszünk mindent, hogy mi hagyjuk el győztesen a pályát. Ha bátrabban játszunk és nem adunk könnyű gólokat ellenfelünknek, akkor sikeresek leszünk vasárnap hazai környezetben.