A Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

NB3 14. forduló

2018.11.11.  (vasárnap) 14:00 óra, Alcufer Stadion

Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE 

Játékvezető: Gáspár András, asszisztensek: Szabó Péter, Nagy Viktor

 

A csanakiak újoncok az NB3-ban. Veretlenül, 27 győzelem mellett 3 döntetlennel, imponáló 101-8 gólkülönbséggel nyerték meg a Győr-Moson-Sopron Megyei első osztályú bajnokságot. Remekül szerepelnek az NB3-ban, a jelenlegi 5. hely, úgy gondolom, hogy minden várakozásukat felülmúlja. Leginkább Weitner Ádámra kell majd figyelnünk, a 36 éves rutinos játékos, rendszeresen gondot okoz az ellenfelek védőinek, s már 5 találatnál jár.

A mérkőzést a Gyirmót FC sporttelepén az Alcufer Stadionban rendezik, ugyanitt 17 órától egy NB2-es mérkőzésre kerül majd sor, a helyi rangadóra a Gyirmót FC – ETO FC összecsapásra. 

A találkozókra egy jegyet kell váltani, ami információnk szerint 1 000,-Ft (felnőtt) és 500,-Ft (nyugdíjas) áron lesz értékesítve. A meccseken az NB2-re vonatkozó előírások az érvényesek, így MLSZ klubkártya és/vagy előzetes regisztráció szükséges a jegyek megvásárlásához.

 

Rajkó Zoltán szakosztályvezető-helyettest kérdeztük a mérkőzéssel kapcsolatban:

– Miként készültetek a hét folyamán? Hogy vannak sérültjeink, betegeink?

– A mi helyzetünkben szinte mindent gyakorolni kell, hogy előrelépjünk, ezért igyekeztünk minél több játékhelyzetet szimulálni. Azt szokták mondani, hogy a tabella nem hazudik, így elsődleges célunk bebizonyítani, hogy nem ott van a helyünk, ahol most vagyunk. A sérült játékosaink jó ütemben gyógyulnak, egyikük lehetséges, hogy újra bekerül az utazó keretbe.

– Egy remek létesítményben, a gyirmóti Alcufer Stadionban kerül sor a mérkőzésre. Mit vársz az összecsapástól?

– Abban bízunk, hogy a győri futballünnep miatt sokan eljönnek már a mi meccsünkre is, így igazi futball hangulatban tudunk egy kiváló mérkőzést játszani egy csodálatos stadionban.

 

http://www.nb3foci.hu  weboldalon Puskás Attila mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:
 

A tavaszról előrehozott 16. fordulóval együtt három forduló maradt az NB III 2018-as őszi szezonjából. Az őszi bajnoki címet már valószínűleg megszerzi az Ajka, az éles csata középmezőnyben és az alsóházban zajlik tovább. Olyan szoros a mezőny, hogy a hatodik BKV Előre és a 14. Csepel között mindössze 5 pont a különbség, azaz összesen 9 csapat sűrűsödik össze ezen ponthatáron belül. Egy győzelem akár 4 pozíciót is jelenthet, ahogy egy vereséggel is nagyot lehet zuhanni a tabellán.

 

2018.11.11. (vasárnap) 11:00 óra

MOL Vidi FC II. – Komárom VSE

Szoros mérkőzést várok, a Komárom nem esélytelen idegenben sem, de bármi lehet. Tipp: 1-1

 

2018.11.11. (vasárnap) 13:30 óra

Dunaharaszti MTK – THSE-Szabadkikötő

Kapaszkodnia kellene a hazai csapatnak, és ez csak győzelemmel sikerülhet. A vendégek egy nagyszerű négy győzelmes sorozat után kaptak ki egy góllal a Komáromtól, de ettől még nem kell kétségbe esniük. Tipp: 1-2

 

III. KER. TVE – FC Ajka

Minden sorozat megszakad egyszer, és Óbudán még a bajnokesélyes sem mehet biztosra. Tipp: 1-1

 

TARR Andráshida SC – Puskás Akadémia FC II.

Hosszú idő után nyert az Andráshida az előző fordulóban, és bár az akadémisták is hasonló cipőben járnak, most otthon lehetősége van az Andráshidának egy kis előrelépésre. Tipp: 2-1

 

BKV Előre – Pápai Perutz FC

Otthon jól teljesít a BKV, idegenben utóbbi meccsein kikapott a Pápa. Tipp: 1-1 

 

Csepel FC – FC Nagykanizsa

Olyan szoros a mezőny, hogy egy győzelemmel – és néhány meccs kedvező eredménye esetén – akár 5 helyet is előbbre léphetne a Csepel, de a 3 pontra ettől függetlenül is égető szüksége van a hazai csapatnak. Két hete a Puskás II ellen sikerült kiharcolni a győzelmet a Béke téren. A Nagykanizsa ellen ugyanez a feladat. Nehéz lesz, de nincs más út. Tipp: 1-1

 

Érdi VSE – Sárvár FC

Érdi sikert várok, annak ellenére, hogy a Sárvár az ősz második felére sokat javult. Tipp: 2-1 

 

2018.11.11. (vasárnap) 14:00 óra

Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE

A realitás hazai győzelmet ígér, de az esélytelen nyugalmával pályára lépő Pénzügyőr sem adhatja fel. Tipp: 1-1

 

Be the first to comment

Leave a Reply