A Pénzügyőr SE – CSEP-GÓL FC mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 2. forduló

2021.08.28. (szombat) 17:00 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE – CSEP-GÓL FC

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Nyekita Benjamin, asszisztensek: Milavecz Péter, Szuhodovszki Dávid

Eredetileg úgy volt, hogy a CSEP-GÓL FC Sporttelepén kerül megrendezésre a találkozó, de ellenfelünknek is gondjai adódtak a pálya hitelesítés kapcsán. Ennek következtében sorrendben 4 hazai bajnokink lesz. A múlt heti Ikarus elleni mérkőzést követően szombaton a CSEP-GÓL FC, 09.04-én a REAC, 09.11-én pedig a Gázgyár vizitál majd itt.

Aki ott volt a múlt heti Ikarus elleni szezonnyitón, az biztos nem bánta meg, hogy felkerekedett, hiszen már régóta nem nyertünk ilyen különbséggel. Úgy vélem joggal reménykedhetünk abban, hogy a CSEP-GÓL ellen is látványos és eredményes játékkal rukkol majd elő csapatunk, és begyűjtjük az újabb 3 pontot, így csapatunk híveinek ezúttal is érdemes lesz útra kelnie.

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

–  Úgy gondolom, hogy ennél jobban nem is kezdhettük volna a bajnokságot. 9 szebbnél szebb gólt lőttünk az Ikarus ellen. Azt kaptad, amit vártál? Teljes mértékben elégedett voltál?

  • Azt gondolom, valóban egy ritka jó kezdés volt az eredmény tekintetében. De azért voltak hibák, amik most belefértek, de a következő mérkőzéseken szeretném, ha nem követnénk el. A csatáraink jó napot fogtak ki, és érdeklődéssel várom a folytatást részükről.

–  Áprilisban nem tudtunk nyerni a CSEP-GÓL ellen, amelynek az egyik oka az volt, hogy egy rendkívül rossz állapotú pályán lett lejátszva a mérkőzés. Lehet már tudni, hogy a CSEP-GÓL FC melyik pályáján kerül majd sor a szombati összecsapásra?

  • A tavaszi pálya nem rossz volt, hanem alkalmatlan a futballra. Olyannyira, hogy nem is megyünk hozzájuk, a Kőér utcában lesz a mérkőzés 17.00 órától. A viccet félretéve, nekik is problémájuk akadt a pálya hitelesítése körül, ezért felcseréltük a pályaválasztói jogot. 

BLSZ I. osztály 2. forduló

2021.08.28. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – Fővárosi Vízművek SK 5-1

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – Testvériség-Újpalota SE 0-0

Mérkőzés adatlap


ASR Gázgyár – REAC 0-1

Mérkőzés adatlap


2021.08.28. (szombat) 17:00 óra

43. Sz. Építők SK – Pestszentimrei SK

Mérkőzés adatlap


2021.08.28. (szombat) 17:30 óra

Ikarus BSE – MUN SE

Mérkőzés adatlap


Csepel FC – 1908 SZAC Budapest (később kerül megrendezésre)

THSE-Szabadkikötő – XII. KER. Svábhegy FC (később kerül megrendezésre)