A Pénzügyőr SE – Pápai Perutz FC mérkőzés beharangozója

 

NB3 5. forduló

2018.09.02.  (vasárnap) 16:00 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Pápai Perutz FC

Játékvezető: Görög Márió, asszisztensek: Bőhm Ármin, Nagy Viktor

 

Az elmúlt bajnokság első fordulója előtt még telivoltunk bizakodással. Az ESMTK Sporttelepén, akkori „hazai pályánkon” a mostani ellenfelet, a Pápai Perutz FC csapatát fogadtuk. Bűn rossz meccs volt, de Feil Máté találatával mégiscsak miénk lett a 3 pont.

Eltelt több mint 1 év és már csak halkan, nagyon óvatosan merünk reménykedni, hiszen sok mindent megéltünk ezalatt az időszak alatt. Csak óriási nehézségek árán jött össze a bennmaradás. A nyáron új reményekkel, új vezetőedzővel, s részben új szereplőkkel vágtunk neki a pontvadászatnak, de 4 forduló után mindössze egyetlenegy pontocska árválkodik csapatunk neve mellett, amit nagyon nehéz megemészteni, még akkor is, ha tudjuk, hogy háromszor is idegenben kellett pályára lépnünk.

Nem szeretnénk még egyszer megélni azt, amit tavaly! Nem kívánunk az ügyeletes pofozógép lenni! Úgy vélem, hogy bár több poszton is vannak hiányosságaink, de a játékosállományunk tökéletesen megfelel arra, hogy bennmaradjunk a harmadosztályban. A 2015/2016-os bajnokságban újoncként az 5. helyen végeztünk, akkor még 17 csapat közül, a 2016/2017-es bajnokságban pedig 9. helyen, 18 csapat közül. Az akkori együttesből azóta is velünk vannak az alábbi játékosok: Hajdu Gergely, Buzás Viktor, Varga-Sebestyén Benjámin, Feil Máté, Karvalics Bence, Szabó Balázs, Bíró József, Luczek Dávid (ő most sérülésből lábadozik), Sztrunga Zsolt, Szigeti Attila. Mindegyikük a legjobb labdarúgókorban van, sőt azóta csak rutint szerzett. Gyakorlatilag egy komplett együttes (elnézést ha valakit kifelejtettem). Persze azóta sok más kiváló játékos eligazolt tőlünk, vagy abbahagyta, de a helyükre olyanok érkeztek, akik több esetben is NB1-es, NB2-es kluboknál edződtek. Nem hiszek abban, hogy a Nyugati csoport annyival erősebb lenne, mint a Közép csoport. Amúgy a Dunaharaszti is átkerült velünk együtt, és nem voltak, nincsenek kiesési gondjai.

Hevesi Tamás személyében egy rendkívül szimpatikus szakembert ismertem meg. Úgy vélem, hogy teli van lelkesedéssel, és megvan minden képessége ahhoz, hogy sikeressé tegye csapatunkat. Azt kérem, hogy mindannyian álljunk mellé, segítsük munkáját!!!

A labdarúgóknak pedig azt szeretném üzenni, hogy aki lehetőséget kap, az tegye oda magát, ütközzön ha kell, lépjen oda, ne hagyja lőni az ellenfél labdarúgóját! Ezúttal nem várunk el szép játékot, de azt igen, hogy bátran játsszatok, hogy küzdjetek, s hogy végre kommunikáljatok egymással a pályán! Aztán, hogy ez mire lesz elég, majd meglátjuk! Hajrá Pénzügy!!!

Szécsi József

 

2018.09.02. (vasárnap) 13:30 óra
III. KER. TVE – Komárom VSE

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 14:00 óra
Ménfőcsanak ESK – MOL Vidi FC II.

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 16:00 óra
Dunaharaszti MTK – Sárvár FC

Mérkőzés adatlap

TARR Andráshida SC – Érdi VSE

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – Csepel FC

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – Pápai Perutz FC

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – Puskás Akadémia FC II.

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 17:00 óra
FC Ajka – FC Nagykanizsa

Mérkőzés adatlap

 

Kattints a képre és tippelj Te is!

Be the first to comment

Leave a Reply