A Pénzügyőr SE – REAC mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 3. forduló

2021.09.04. (szombat) 17:00 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE – REAC

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Zimonyi Péter, asszisztensek: Nyekita Brúnó László, Pozsonyi Balázs András

Nagyon sokan felkapták a fejüket remek szezonkezdésünkre. Persze az is elhangzik ilyenkor, hogy szép-szép, de mi lesz majd a nagyobb nevű csapatok ellen. Szombaton erre is választ kapunk. Az elmúlt bajnokságban a REAC együttese a 3. helyen végzett, 8 ponttal többet szerezve mint mi. Sajnos még egy darabig várni kell arra, hogy Pasaréten legyenek a hazai meccseink, de nagyon bízom benne, hogy az eddigi eredmények kiváncsivá tették szurkolóinkat, és szombaton eljönnek a Kőér utcába! Hajrá Pénzügy!

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Remekül kezdtük a bajnokságot. Szurkolóink jó pár nagyon szép Pénzügyőr gólt láthattak az eddigiek során, miközben a mi kapunkba még nem találtak be az ellenfelek. Van-e olyan dolog, amiben további előrelépést vársz?

  • Valóban jól sikerült az első két mérkőzésünk, és örülök a sok rúgott gólnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az edzéseken a támadások felépítésére és befejezésére. Eddig a védekezés részét is megoldottuk, ami nagyon fontos a mérkőzések végkimenetele szempontjából és bízom benne, hogy ebben tudunk még előre lépni. 

– Szombaton a REAC csapata következik, amely előttünk végzett az előző bajnokságban, és a mostaniban hozzánk hasonlóan eddig mindkét mérkőzését megnyerte. Kimondhatjuk, ez egy rangadó lesz?

  • Mindenképpen az! Egy erős és egységes ellenfél látogat hozzánk, ahol sok az érzelmileg is kötődő játékos az egyesülethez. Ez mindig egy plusz és nem véletlen, hogy, ebben a naptári évben csak a bajnok Kelen ellen vesztettek bajnoki mérkőzést. Nálunk viszont rengeteg az új játékos, de rémélem hogy folytatjuk azt a folyamatot, hogy mérkőzéről mérkőzésre fejlődünk a csapatjátékban. 

– Mit üzennél azoknak a Pénzügyőr szurkolóknak, szimpatizánsoknak, akik jobbára csak Pasarétre szoktak kijárni meccsre, de a jó eredményeket látva most fontolgatják, hogy eljöjjenek a Kőér utcába?

  • Sajnos még nem tudjuk, hogy mikortól játszhatunk Pasaréten, már mi is várjuk. Jó hír, hogy az eddigi szereplésünk felkeltette a szurkolók érdeklődését, ezért mindenkit szeretettel várunk szombaton, még ha a feltételek nem is a legideálisabbak, abból a szempontból, hogy nincsenek ülőhelyek a pálya szélén és ez több szurkolónknak problémát okozhat. 

BLSZ I. osztály 3. forduló

2021.09.03. (péntek) 19:30 óra

Pestszentimrei SK – XII. KER. Svábhegy FC 3-3

Mérkőzés adatlap


2021.09.04. (szombat) 10:00 óra

Testvériség-Újpalota SE – Unione FC 2-2

Mérkőzés adatlap


2021.09.04. (szombat) 11:00 óra

MUN SE – CSEP-GÓL FC 0-3

Mérkőzés adatlap


ASR Gázgyár – Budafoki MTE II. 0-5

Mérkőzés adatlap


2021.09.04. (szombat) 15:30 óra

Fővárosi Vízművek SK – Csepel FC

Mérkőzés adatlap


1908 SZAC Budapest – 43. Sz. Építők SK

Mérkőzés adatlap


2021.09.05. (vasárnap) 16:30 óra

THSE-Szabadkikötő – Ikarus BSE

Mérkőzés adatlap