A tavaszi szezon egyik legnehezebb meccse következik. A REAC – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 18. forduló

2022.03.05. (szombat) 15:00 óra, Szántóföld utcai Sporttelep

REAC – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Kiss Gergő, asszisztensek: Sudicky Bálint, Czene-Joó Ádám

A tavaszi szezon első rangadója következik. A rákospalotaiaknál a téli szünet óta Nagy Sándor felel a szakmai munkáért. A korábban az élvonalban is dolgozó szakember, legutóbb a Tiszakécskénél dolgozott, amellyel bajnoki címet szerzett az NB3 Keleti csoportjában, és feljutottak az NB2-be. A REAC együttesével is jól rajtolt. Előbb 6-0-ra nyertek idegenben a CSEP-GÓL ellen, majd hazai pályán 5-0-ra verték a Gázgyárt. Ebből is látható, hogy a tavasz egyik legnehezebb meccse vár ránk. A találkozóra a REAC Szántóföld utcai műfüves pályáján kerül sor. Ezúttal is számítunk szurkolóink, szimpatizánsaink támogatására! Hajrá Pénzügy!

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • Ősszel kifejezetten izgalmas meccset játszottunk a REAC együttesével, végül Csigi Ádám nagyszerű góljával a miénk lett a három pont. Ellenfelünk hozzánk hasonlóan két győzelemmel kezdte a tavaszi szezont. Mi az, ami dönthet szombaton?
  • Nem csak ősszel, hanem mindig izgalmas mérkőzést játszunk a REAC csapata ellen. Évek óta hasonlóak a célok, és a játékoskeret erőssége is, mind a két egyesületnél. Valóban ők is két győzelemmel kezdtek, méghozzá figyelemre méltó gólaránnyal. Nekünk minden mérkőzésen a győzelem megszerzése a célunk, ez nem lesz másként szombaton sem, de nagyon kell figyelnünk a védekezésre, mert gyors és gólerős támadószekcióval rendelkezik ellenfelünk. 
  • Sorozatban a harmadik idegenbeli mérkőzésünk következik. Mit üzensz csapatunk szurkolóinak, szimpatizánsainak?
  • Igen ez a harmadik idegenbeli mérkőzés, sőt még a következőt is idegenben játsszuk, de ezzel igazából nem foglalkozunk, mert mindenhol próbáljuk a saját játékunkat játszani. A szurkolókat pedig kérem, hogy ezekre a mérkőzésekre is kísérjék el a csapatot, és szurkoljanak a győzelem megszerzéséért! 

2022.03.04. (péntek) 20:30 óra

XII. Kerület Svábhegy FC – Pestszentimrei SK 2-2

Mérkőzés adatlap


2022.03.05. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – Testvériség-Újpalota SE

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – ASR Gázgyár

Mérkőzés adatlap


2022.03.05. (szombat) 14:30 óra

Ikarus BSE – THSE-Szabadkikötő

Mérkőzés adatlap


2022.03.05. (szombat) 16:30 óra

CSEP-GÓL FC – MUN SE

Mérkőzés adatlap


2022.03.05. (szombat) 17:00 óra

43. Sz. Építők SK – 1908 SZAC Budapest

Mérkőzés adatlap


2022.03.06. (vasárnap) 14:30 óra

Csepel FC – Fővárosi Vízművek SK

Mérkőzés adatlap