A XII. Kerület Svábhegy FC – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

BLSZ I. osztály 15. forduló

2021.11.26. (péntek) 20:00 óra, Kőér utca

XII. Kerület Svábhegy FC – Pénzügyőr SE

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Király Gergő, asszisztensek: Sudicky Bálint, Apkó Tamás

Az idei év számunkra utolsó mérkőzése következik. A két csapat legutóbbi bajnoki összecsapásán, májusban a Goldball-pályán 2-2-es döntetlent játszottunk egy szintén villanyfényes meccsen. Pénteken viszont okvetlenül nyernünk kell ahhoz, hogy mi legyünk az őszi szezon bajnokai, így mindenkinek véresen komolyan kell vennie ezt az összecsapást!

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • Számunkra szokatlan időpontban, péntek este 8 órakor mérkőzünk meg a Svábhegy csapatával. Személy szerint mit szeretsz jobban, egy 11 vagy 13 órás kezdésű, vagy egy ilyen már késő este véget érő villanyfényes meccset?
  • Az hogy én mit szeretek, az másodlagos, a fontos az, hogy a játékosok mikor tudnak a legoptimálisabb állapotban pályára lépni. Az esti mérkőzéssel nem lenne semmi probléma, ha nem az egész napos munka után kellene játszani. A délelőtti mérkőzés pedig az utánpótlásnak való. A legideálisabb egy szombat délutáni mérkőzés, annak megvan a hangulata.
  • Jól ismerhetjük ellenfelünket, hiszen ők is a Kőér utcában edzenek, és itt játsszák hazai meccseiket. A bajnokság eddigi részében eléggé vegyes eredményeket produkáltak. Te miként vélekedsz róluk?
  • A Svábhegy ellen mindig megszenvedünk, ellenünk mindig különösen felszívják magukat. Fegyelmezetten védekeznek, és abból kontráznak. Remélem fel tudjuk majd törni mihamarabb ezt a védekezést, és megnyerjük a mérkőzést. 

2021.11.27. (szombat) 11:00 óra

UNIONE FC – Pestszentimrei SK

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – 1908 SZAC Budapest

Mérkőzés adatlap


2021.11.27. (szombat) 13:00 óra

Fővárosi Vízművek SK – Testvériség-Újpalota SE

Mérkőzés adatlap


Ikarus BSE – REAC

Mérkőzés adatlap


Csepel FC – THSE-Szabadkikötő

Mérkőzés adatlap


CSEP-GÓL FC – ASR Gázgyár

Mérkőzés adatlap


2021.11.27. (szombat) 19:00 óra

43. Sz. Építők SK – MUN SE

Mérkőzés adatlap