Az ASR Gázgyár – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2021.04.17. (szombat) 11:00 óra, ASR Gázgyár Sporttelep

ASR Gázgyár – Pénzügyőr SE

Játékvezető: Nyekita Benjamin, asszisztensek: Sudicky Bálint, Milavecz Péter

Mérkőzés adatlap

1 hét alatt 3 idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra. Jövő hét szerdán a RAFC elleni meccset pótoljuk az Ikarus-pályán, majd jövő hét szombaton a Fővárosi Közterület SK otthonába látogatunk.

Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Egy biztos, mostanában végképp nem unalmas dolog edzőként a Pénzügyőr kispadján ülni. Hogy vagy ezzel?

  • Megmondom őszintén, hogy nem is emlékszem, mikor ülhettem nyugodtan a kispadon, mert megfelelő előnnyel és magabiztos játékkal vezettünk. De ez nem baj, a lényeg az, hogy megnyerjük a mérkőzéseket, és a lehető legtöbb pontot gyűjtsük a bajnokságban.

– Továbbra is veretlenek vagyunk és már lőtávolban van a Csepel FC együttese. Mennyire érzed reálisnak a 2. hely megszerzését?

  • Az örömteli, hogy a tavasszal még nem vesztettünk mérkőzést, de minden mérkőzésen a végéig izgulni kellett. Nekem elsősorban az a célom, hogy mérkőzésről mérkőzésre, felkészítsem a csapatot, a lehető legjobb eredmény elérésére, aztán az a végelszámolásnál mire lesz elég, majd meglátjuk.

– Szombaton a Gázgyár csapata következik. Még 2 hónapja sincs, hogy egy nagyon izgalmas végjátékot követően sikerült legyőznünk őket. Mennyiben lehet más a most következő találkozó?

  • Valószínüleg a szombati mérkőzés is hasonló lesz, mint a februári, legalábbis abban, hogy a Gázgyár a védekezésre fekteti a hangsúlyt, és abból kontrákra építi támadásait, mi pedig megpróbáljuk hatékonyan feltörni a védőfalat. Jobban kell majd figyelnünk a labdavesztések utáni védekezésre, és a kontrajáték megakadályozására. A füves pálya szokatlan felület lesz, mert még edzeni is csak párszor sikerült ebben az idényben, de mindent megteszünk a győzelemért, hogy minél közelebb kerüljünk a Csepel csapatához.  

További mérkőzések:

2021.04.16. (péntek) 19:30 óra

REAC – XII. Kerület Svábhegy FC 4-0

Mérkőzés adatlap


2021.04.16. (péntek) 19:45 óra

Testvériség-Újpalota SE – Unione FC 2-1

Mérkőzés adatlap


2021.04.17. (szombat) 16:00 óra

RAFC – Budafoki MTE II.

Mérkőzés adatlap


Fővárosi Vízművek SK – Ikarus BSE

Mérkőzés adatlap


2021.04.18. (vasárnap) 16:00 óra

CSEP-GÓL FC – Fővárosi Közterület SK

Mérkőzés adatlap