Az Ikarus BSE – Pénzügyőr SE mérkőzés beharangozója

2021.04.11. (vasárnap) 15:00 óra, Ikarus BSE Sporttelep

Ikarus BSE – Pénzügyőr SE

Játékvezető: Fekete László, asszisztensek: Portillo Victor Ernesto, Király Gergő

Mérkőzés adatlap

Vasárnapi ellenfelünk legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén pont nélkül maradt, a Csepeltől és a Testvériségtől is egyaránt 5-1-es vereséget szenvedett. Hat évvel ezelőtt mi is pont 5-1-re vertük az Ikarus csapatát, amely akkoriban a legnagyobb vetélytársunk voltak a bajnoki címért.


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

  • Az idén eddig 7 bajnoki mérkőzést játszottunk, a mérleg 4 győzelem mellett 3 döntetlen. Összességében mennyire vagy elégedett az eredményességgel és a mutatott játékkal?
  • Az első 7 bajnokin lőttünk 15 gólt, ami az ellenfeleink erősségét tekintve azt gondolom, rendben van. Viszont 1 mérkőzéstől eltekintve mindegyiken kaptunk is, amin változtatnunk kell. Két mérkőzésen ajándék pontokat adtunk ellenfeleinknek, gondolok itt a REAC és a Csep-Gól elleni mérkőzésekre. A hozzáállással nem volt probléma egyik mérkőzésen sem, de problémának érzem, a mérkőzéseken belüli hullámzó játékot. Nagyon jó periódus után, pillanatok alatt szét tud esni a játékunk, és kapkodni kezdünk, Meg kell tanulnunk végig kézben tartani a mérkőzéseket. 
  • Sorozatban 5 meccset játszunk idegenben, még 4 van hátra. Vasárnap az Ikarus következik. Elsősorban mely dolgokban kell javulnunk ahhoz, hogy 3 ponttal térhessünk haza?
  • Mindegyik mérkőzés nehéz lesz, mert mindegyik csapat a kiesés ellen harcol, foggal körömmel védekeznek majd. Sajnos nálunk fogynak a csatárok, Somodi után vasárnap Turi is megsérült, ez szűkíti a variációs lehetőséget. Ettől függetlenül, megpróbálunk felkészülni minden eshetőségre, és a saját játékunkat játszva, minél több pontot gyűjteni.  

További mérkőzések:

2021.04.10. (szombat) 11:00 óra

ASR Gázgyár – CSEP-GÓL FC 1-2

Mérkőzés adatlap


Budafoki MTE II. – Kelen SC 1-2

Mérkőzés adatlap


2021.04.10. (szombat) 16:00 óra

Fővárosi Közterület SK – Testvériség-Újpalota SE 0-5

Mérkőzés adatlap


2021.04.10. (szombat) 17:00 óra

Csepel FC – REAC 1-2

Mérkőzés adatlap


43. Sz. Építők SK – Fővárosi Vízművek SK 1-1

Mérkőzés adatlap