Beharangozó: Nagyatádi FC – Pénzügyőr SE (Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért)

 

Magyar Kupa, a legjobb 64 csapat közé jutásért

2018.09.22.  (szombat) 13:00 óra, Nagyatád, Mudin Imre Sportcentrum

Nagyatádi FC – Pénzügyőr SE

 

A Sárvár elleni siker után egy hosszú túra vár ránk. Az elmúlt két évben rögtön az 1. fordulóban kiestünk a Magyar Kupából, tavaly a Gyöngyös, tavalyelőtt a Marcali ellen. Három éve viszont 2-0-ra nyertünk Lentiben, és a 2. fordulóban az NB1-es Haladással játszhattunk Pasaréten. Rengeteg néző előtt az utolsó percekig izgalmas volt a találkozó, amin végül 3-1-re alulmaradtunk. Most is ez lenne a cél, hogy elhozzunk egy “nagy csapatot”Pasarétre.

A tartalékcsapatok kivételével minden NB3-as együttes alanyi jogon tagja a 128-as mezőnynek. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik. 

Hevesi Tamást kérdeztem:

  • Mit vársz a szombati Nagyatád elleni Magyar Kupa meccstől?
  • Komolyan vesszük a mérkőzést. A Nagyatádi FC kis híján NB3-as együttes. Elképesztő fölénnyel nyerte meg a Somogy megyei bajnokságot, de elbukta a Nagykanizsa elleni osztályozót. Az edzőkolléga a rutinos Keszei Ferenc. Tudomásom szerint egy szervezett, jó csapat. Otthon játszanak, és most ők is fel vannak dobódva, hiszen megszerezték első győzelmüket.

 

A Magyar Kupa 1. fordulójának párosítása, időpontokkal.

 

Be the first to comment

Leave a Reply