Beharangozó: Pénzügyőr SE – 1908 SZAC Budapest

Játékvezető: Práth Dávid, asszisztensek: Sudicky Bálint, Lantos Tamás

Mérkőzés adatlap

  • A Vízművek elleni idegenbeli sikerrel megszilárditottuk dobogós helyünket, de sajnos az előttünk álló csapatok is nyerni tudtak.
  • Szombat este villanyfényes meccset játszunk a Kőér utcában.
  • Ősszel a Deák “Bamba” Sporttelepen is nyerni tudtunk a SZAC ellen (1-3). Góljainkat Borbély Bence (2) és Fogarassy Máté szerezték.
  • Ellenfelünk kifejezetten rosszul kezdte az idei évet. Előbb a MUN SE ellen kiesett a Budapest Kupából, majd a bajnokságban kétgólos különbséggel alulmaradt a CSEP-GÓL ellen.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Két győztes tétmérkőzéssel kezdtük ezt az évet. A megszerzett 6 pont mellett, a 7 lőtt gól is bizakodásra adhat okot. Miként vélekedsz az eddig látottakról?

  • Csapatunk támadófutballt próbál játszani, aminek remélhetőleg az elkövetkezendő időszakban is az eredményesség lesz a jellemzője. Örülök, hogy a két mérkőzésen sikerült ennyiszer betalálni, de annak már kevésbé, hogy a helyzetek sokaságát viszont elrontjuk. A mi játékunkban benne van sajnos az is, hogy gólt kapunk, amin mindenképpen szeretnénk változtatni.

–  Az elmúlt héten a szentlőrinciek talán a forduló meglepetését szolgáltatva kétgólos vereséget szenvedtek a kiesőhelyen álló CSEP-GÓL együttesétől. Novemberben viszont a mezőnyből egyedüliként legyőzték a Kelen SC csapatát. Mire számítasz, melyik arcukat fogják mutatni ellenünk?

  • Hétvégi ellenfelünk, kellemetlen agresszív védekezőjátékot játszik, ami a kombinatív játékot játszó csapatoknak, nem mindig ízlik. Ha nincsen meg a kellő frissesség, és sebességkülönbség a támadásépítésben, akkor rengeteg párharc alakul ki, ami a játék ritmusát elveszi. Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk folytatni eredményes játékunkat. 

További mérkőzések

2021.02.26. (péntek) 19:00 óra

Budafoki MTE II. – Csepel FC 1-2

Mérkőzés adatlap


2021.02.27. (szombat) 11:00 óra

Unione FC – XII. ker. Svábhegy FC 0-0

Mérkőzés adatlap


2021.02.27. (szombat) 12:00 óra

RAFC – Ikarus BSE 1-0

Mérkőzés adatlap


2021.02.27. (szombat) 16:00 óra

Fővárosi Közterület SK – 43. Sz. Építők SK

Mérkőzés adatlap


2021.02.28. (vasárnap) 11:00 óra

CSEP-GÓL FC – REAC

Mérkőzés adatlap


2021.02.28. (vasárnap) 18:00 óra

Testvériség-Újpalota SE – Kelen SC

Mérkőzés adatlap