Beharangozó: REAC – Pénzügyőr SE

2021.03.06. (szombat) 14:00 óra, Budai II. László Stadion

REAC – Pénzügyőr SE

Játékvezető: Czene-Joó Ádám, asszisztensek: Tóth I. Tamás, Czakó Tibor ifj.

Mérkőzés adatlap

Idén eddig mindhárom tétmeccsünket sikerrel zártuk, így kellő önbizalommal készülhetünk a szombati találkozóra. Az ősszel Turi Ákos, Mayer Márk és Kocsis Máté góljaival 3-2-re nyertünk. Az előző bajnoki évben 2-2-re végzödött a két együttes összecsapása.

Ellenfelünk szintén 3 bajnoki meccset játszott ebben az évben. A Kelen elleni pótlás során figyelemreméltó 1-1-et játszottak, majd 1-0-ra legyőzték a Testvériséget, az elmúlt fordulóban pedig 6-0-ra nyertek a CSEP-GÓL együttese ellen.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Egy újabb olyan együttes következik amelyet az ősszel is sikerült legyőznünk, de most idegenben lépünk pályára. Mit vársz a találkozótól?

  • Az ősszel nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, és kis szerencsével sikerült a 3 pontot otthon tartanunk. Most is hasonlóan nehéz és feszült légkörű mérkőzésre számítok, két hasonló képességű csapat találkozik, ahol nüanszok fognak dönteni. Remélem folytatni tudjuk eredményes játékunkat, és sikerül ismét megszerezni a győzelmet. 

 Milyen emlékeid vannak játékosként, illetve vezetőedzőként a REAC együttesével kapcsolatban?

  • Játékosként nem játszottam sokszor a REAC ellen, utánpótlásedzőként viszont többször is, sőt Dinka Balázs ugyanannak a korosztálynak volt az edzője a REAC-nál mint én, ezért már ott is találkoztunk, és ott is jó mérkőzéseket játszottunk, váltakozó sikerrel. Amikor újra a Pénzügyőr edzője lettem, az első tétmérkőzés is a REAC elleni kupa mérkőzés volt, azt Balázs nyerte. Remélem most én leszek az aki örülhet a mérkőzés után.  

További mérkőzések:

2021.03.06. (szombat) 11:00 óra

43. Sz. Építők SK – Unione FC

Mérkőzés adatlap


Fővárosi Vízművek SK – Fővárosi Közterület SK

Mérkőzés adatlap


2021.03.06. (szombat) 14:30 óra

1908 SZAC Budapest – ASR Gázgyár

Mérkőzés adatlap


2021.03.06. (szombat) 15:00 óra

Kelen SC – CSEP-GÓL FC

Mérkőzés adatlap


2021.03.06. (szombat) 18:00 óra

RAFC – Testvériség-Újpalota SE

Mérkőzés adatlap


2021.03.07. (vasárnap) 14:30 óra

Csepel FC – Ikarus BSE

Mérkőzés adatlap