Biró Ákos két gólt szerzett a Budafok ellen, és már húsz találatnál jár

– Jómagam egy kicsit tartottam a Budafok elleni meccstől, mert az utóbbi hetekben rendszeresen 3-4 visszajátszó is helyet kapott a kezdőcsapatukban, s így volt ez pénteken is. Te nagyjából ilyen mérkőzésre számítottál?

– Igen, tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mindenki ennek szellemében készült egész héten, és ennek meg is lett az eredménye. Egy nagyon erős ellenfelet tudtunk legyőzni pénteken.

– Az első negyvenöt percben csak kevés helyzetet tudtunk kialakítani, de a második félidő első negyedórája áttörést hozott, két gólt is lőttünk, remek akciók végén mindkétszer Te találtál a Budafok hálójába. Miként értékeled a csapat teljesítményét, illetve a saját játékodat?

– A meccs első félidejében mindkét csapat kevés helyzetet alakított ki, számunkra is szokatlan volt a mérkőzés nagy irama. Az egész csapat hatalmasat küzdött, mindenki nagyon odatette magát, a csereként beszálló játékosok is nagyon sokat hozzátettek, hogy meg tudjuk nyerni a rangadót.

– Nagyon szépen termeled a gólokat, már húsznál jársz. Ezek közül melyik volt a legszebb?

– Számomra minden gólom ugyanolyan szép, inkább azt mondanám voltak fontosabbak, ilyen volt például a Pestszentimre ellen szerzett találatom, vagy a pénteki két gól.

– Milyen talajon szeretsz inkább játszani, füvesen vagy műfüvesen?

– Ha választani kellene, mindenképpen füvön játszanék.

– Jövő héten az Unione csapatához látogatunk. Mit vársz a párharctól?

– Ismételten rangadó következik, de magabiztosan várjuk a találkozót. Biztos vagyok benne, hogy szoros mérkőzés lesz, de a cél a győzelem lesz.