Bizakodásra ad okot a mutatott játék, de továbbra is győzelem nélkül

További képekért kattints a fotóra!

 

2018.09.02. (vasárnap) 16:00 óra

Pénzügyőr SE – Pápai Perutz FC 0-0 

Mérkőzés adatlap

Pasaréti út, 200 néző. Vezette: Görög Márió, asszisztensek: Bőhm Ármin, Nagy Viktor

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Despotovic Vanja (Vitelki Balázs), Beszterczei Attila (Turi Ákos), Varga-Sebestyén Benjámin, Feil Máté (Buzás Viktor), Sztrunga Zsolt, Szigeti Attila, Burka Bendegúz, Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Pápai Perutz FC: Sánta András – Császár Attila (Nagy Tamás), Vallejos Dominique, Jurik Patrik Bence (Baldauf Konrád), Havasi Dániel, Czingráber Máté, Dóczi Krisztián, Iványi Martin Sándor (Benecz Dániel), Bohner Roland, Somogyi Richárd, Böröczky Bálint

Vezetőedző: Rozmán László

Szerencsére vasárnap délutánra elmúlt a mennydörgés, elállt az eső, kisütött a nap. Elég sokan eljöttek megtekinteni a találkozót.

A mérkőzés elején támadólag léptünk fel, több helyzetet is kidolgoztunk, de ezek sajnos kimaradtak. Ezt követően egyaránt veszélyben forgott mindkét csapat kapuja. Nekünk talán valamelyest több és nagyobb lehetőségünk volt, de a vendégek előtt is voltak ziccerek, így a döntetlen igazságosnak mondható.

Végre felvállaltuk a párharcokat, ha kellett ütköztünk, védekezésünk ha nem is volt tökéletes, de sokat javult. Helyenként formás támadásokat vezettünk, amelyeket sajnos nem sikerült kellően befejezni. Ez az alap, erre lehet építkezni.

A mérkőzés végén a csapat és a szurkolók megtapsolták egymást, bár a három pont megszerzése ezúttal sem jött össze, de izgalmas és jó meccset láthattunk. Emellett mindenki érzékelhette, hogy előreléptünk. Türelemre és további elszánt munkára van szükség, melyeknek ha így folytatjuk akkor hamarosan meglesz a gyümölcse. Folytatás vasárnap 16:00 órakor Nagykanizsán.

 

2018.09.02. (vasárnap) 13:30 óra
III. KER. TVE – Komárom VSE 1-1

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 14:00 óra
Ménfőcsanak ESK – MOL Vidi FC II. 0-0

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 16:00 óra
Dunaharaszti MTK – Sárvár FC 0-0

Mérkőzés adatlap

TARR Andráshida SC – Érdi VSE 0-3

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – Csepel FC 3-1

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – Pápai Perutz FC 0-0

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – Puskás Akadémia FC II. 1-6

Mérkőzés adatlap

2018.09.02. (vasárnap) 17:00 óra
FC Ajka – FC Nagykanizsa 5-2

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply