BKV Előre – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

A további fotókért kattints a képre!

 

2018.10.28. (vasárnap) 13:30 óra, Sport utca

BKV Előre – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

200 néző. Játékvezető: Maml Zoltán, asszisztensek: Baghy Csaba, Szabó Dániel

Mérkőzés adatlap

BKV Előre: Palásthy Dávid – Girán Máté, Irmes Dávid (Szedlacsek János), Balogh Bence, Ferkó Ádám, Csanálosi Patrik (Rákos Bence), Csepregi Tamás, Sánta Attila (Bata Csongor), Ihos Ádám, Kálmán Zsolt, Miklósvári János

Vezetőedző: Menczeles Iván

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Despotovic Vanja, Beszterczei Attila, Varga-Sebestyén Benjámin (Bíró József), Sztrunga Zsolt (Varga Bence), Jovánczai Zoltán (Feil Máté), Karvalics Bence, Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Turi Ákos, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövő: Bata Csongor 73. perc

A Csepel elleni sikernek is betudhatóan rengeteg Pénzügyőr szurkoló eljött a BKV-pályára, bízva abban, hogy újabb győzelmet aratunk és utánaeredünk a mezőnynek. 

Az Előre játékosain látszott, hogy még nem heverték ki  a múltheti Ajka elleni nagy gólkülönbségű vereséget. Úgy tűnt, hogy mostani állapotukban aránylag könnyen legyőzhetőek. Sajnos nem hogy a győzelem, a pontszerzés sem sikerült. Pepecselgettünk, rengeteg hibával, enerváltan, lagymatagon játszottunk. A mérkőzés elején ugyan megpróbáltuk letámadni a hazaiakat, de helyzeteket nem igazán sikerült kidolgoznunk, sőt a félidő vége felé a BKV szerezhetett volna gólt. A második félidőben mindkét csapat aktívabbá vált, de továbbra is rengeteg hiba volt mindkét oldalon. A 70. perc tájékán egy szabálytalanságot követően 11-eshez jutottunk, de Jovánczai Zoltán lövése a felső kapufán csattant.

 

Az elszórakozott első félidőért és a kihagyott 11-esért nagyon gyorsan megbüntetett minket a sors (a BKV). Nem figyeltünk egy bedobásnál, és Bata Csongor fejjel a gólvonalunkon túlra juttatta a labdát. Ezt követően hiába próbáltunk felpörögni, már nem volt sok idő hátra, és mindössze csak egy lesnek ítélt gólig jutottunk el.

Szerdán Dabasra látogatunk, ahol a Dabas-Gyón FC ellen lépünk pályára a Magyar Kupában, a legjobb 32 csapat közé kerülésért. A találkozó 12:30 órakor kezdődik majd.

 

2018.10.28. (vasárnap) 12:00 óra

MOL Vidi FC II. – FC Nagykanizsa 1-3

Mérkőzés adatlap

2018.10.28. (vasárnap) 13:30 óra

III. KER. TVE – THSE-Szabadkikötő 1-2

Mérkőzés adatlap

Ménfőcsanak ESK – Dunaharaszti MTK 2-1

Mérkőzés adatlap

TARR Andráshida SC – FC Ajka 0-3

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – Pénzügyőr SE 1-0

Mérkőzés adatlap

Csepel FC – Puskás Akadémia FC II. 3-2

Mérkőzés adatlap

Érdi VSE – Pápai Perutz FC 3-0

Mérkőzés adatlap

 Komárom VSE – Sárvár FC 1-3

Mérkőzés adatlap

Be the first to comment

Leave a Reply