Csigi Ádám összesen három gólpasszt adott az Unione ellen

– A BLSZ I. osztály gólkirálysága mellett a gólpasszkirályságra is törsz? 🙂 Három asszisztod volt az Unione ellen. Összességében hányat adtál az eddigi 12 forduló alatt?

– Azt hiszem, hogy eddig 11 vagy 12 gólpasszom van, de erről a Sasi (Sashegyi Zoltán) pontosabb adatot tudna mondani, mert ő jegyzi az asszisztokat is. De tény, hogy van már egy pár.

– Már a meccs második percében helyzetbe kerültél, gyakorlatilag szemben álltál a kapussal, a csatárok nagy része ilyenkor tuti, hogy saját maga próbálja befejezni az akciót. Nem gondolkodtál azon, hogy egy kicsit „önzőbbnek” kellene lenned?

– Úgy érzékeltem, hogy a középen érkező Szabi jobb helyzetben van, utólag rossz döntésnek bizonyult. Szerencsére van már pár gólom is, nem leszek önző, ha a társam jobb helyzetben van, egy ilyen rangadón ez hatványozottan igaz.

– Hogy érintette a csapatot, hogy ezúttal már Pasaréten játszottatok? Személy szerint mi volt a benyomásod?

– Én nagyon élveztem, igazi meccshangulat volt, jó volt végre az igazi saját pályánkon játszani.

– Úgy éreztem, hogy ezen a meccsen esélyt sem adtatok az Unione együttesének. A két csapat között számottevő különbség volt, amely az eredményben is megmutatkozott. Te hogyan láttad?

– Én úgy gondolom, hogy a mai napon számottevő különbség volt a két csapat között. Véleményem szerint ez lehetett volna egy nagyobb arányú győzelem is. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a hazai közönség előtt mindenki igyekezett a maximumot nyújtani. Tavasszal egy sokkal nehezebb meccs lesz, ebben biztos vagyok, mert az ellenfélben nagyon sok jó játékos van.

– Jövő hét szombaton a Csepel következik. Nyugodtan kijelenthető, hogy ez lesz számunkra az ősz meccse. Emberemlékezet óta nem nyertünk Csepelen bajnokit. Te mit vársz a találkozótól?

– Én személy szerint természetesen győzelmet várok, és bízom benne, hogy a szombati meccs lendületét át tudjuk menteni a Csepel elleni meccsre is.

Szécsi József