Felálltunk hátrányból és a győzelem is meg lehetett volna

 

A további fotókért kattints a képre!

 

2018.08.18. (szombat) 17:00 óra

THSE-Szabadkikötő – Pénzügyőr SE 1-1 (1-1)

Mérkőzés adatlap

Csepel, Szabadkikötő Sporttelep, 150 néző. Játékvezető: Molnár Réka, asszisztensek: Farkas Dávid, Pipicz Norbert

THSE: Czerula Dávid – Révész György, Gál Szabolcs, Szabó Marcell, Liska Tibor (Tóth Henrik), Tóth Szabolcs, Pokó Ajtony, Wágner Richárd, Gere Zoltán (Altorjai Richárd), Bánhidi Bence (Péter Attila), Baksa Ákos

Vezetőedző: Strebek Marcell

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Varga Bence (Ablonczy Gerjén), Despotovic Vanja, Beszterczei Attila, Varga-Sebestyén Benjámin, Vitelki Balázs (Sztrunga Zsolt), Burka Bendegúz, Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Turi Ákos (Farkas Máté), Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövők: Gál Szabolcs 28. perc, illetve Nagy Bendegúz 35. perc 

A találkozó elején mi léptünk fel kezdeményezően, de a Tintahalak pontrúgásai rendre magukban hordozták a gólveszélyt, s az egyik ilyen után Gál Szabolcsnak sikerült a hálónkba találnia.

Néhány perc múlva, egy mintaszerű támadás végén Nagy Bendegúz egyenlített. Lendületbe jöttünk, de nagyon sok hibával játszottunk, így nem tudtunk eredményesek lenni.

A második félidő elején a hazaiak beszorítottak minket a kapunk elé, percekig nem jöttünk át a félpályán, de komoly lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk. Úgy tűnt, hogy elfáradtak, s ezt követően mi kerültünk fölénybe. Több esetben is meg volt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére (11-est is kihagytunk), de nem tudtunk élni vele.


A mérkőzés előtt mindkét csapat pont nélkül állt, így ettől a meccstől várta az előrelépést. Azt szokták mondani, hogy idegenben jó az 1 pont is, most mégis egy kicsit csalódottak lehetünk.

Bár a korábbi 3, majd 4 találathoz képest ezúttal csak 1 gólt kaptunk, a védekezésünk még nem állt össze, ami egy erősebb együttes ellen végzetes lehet (komoly kiütéssel járhat). Ennek ellenére ha jobban koncentrálunk, a Halak ellen megszerezhettük volna a győzelmet.  

Minden csapatrésztől jóval többre van szükség ahhoz, hogy a jövőben sikeresek legyünk! Nagyon nagy harc várható a hátsó régióban, s ha így nézzük, akkor az idegenben szerzett döntetlennek is van értéke, de rendkívül sok munkára van szükség az előrelépéshez! A következő fordulóban Felcsútra látogatunk a Puskás Akadémia tartalékjaihoz. 

Szécsi József

 

2018.08.18. (szombat) 17:00 óra

III. KER. TVE – FC Nagykanizsa 0-5

Mérkőzés adatlap

Ménfőcsanak ESK – Sárvár FC 2-1

Mérkőzés adatlap

Tarr Andráshida SC – Komárom VSE 2-1

Mérkőzés adatlap

Csepel FC – Érdi VSE 2-2

Mérkőzés adatlap

THSE-Szabadkikötő – Pénzügyőr SE 1-1

Mérkőzés adatlap

2018.08.19. (vasárnap) 17:00 óra

FC Ajka – Puskás Akadémia FC II. 0-0

Mérkőzés adatlap

Dunaharaszti MTK – Pápai Perutz FC 1-1

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – MOL Vidi FC II. 3-3

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply