Felkészülési mérkőzés: Pénzügyőr SE – Dunaharaszti MTK 1-1 (0-1)

Felkészülési mérkőzés

2022.02.12. (szombat) 12:15 óra, Kőér utca

Pénzügyőr SE – Dunaharaszti MTK 1-1 (0-1)

Pénzügyőr SE: Steer Bence – Gálfi László, Grecsó Bence, Fülöp Csongor, Biró Ákos, Kasza Dániel, Madarász Ádám, Balázs Bálint, Tóth Máté, Megyeri Márk, Gál Márk

Cserék: Puskás Bence, Gál Szabolcs, Sásdi Patrik, Szabó Bence, Tóth Dániel, Oláh Krisztián, Mészáros Dániel

Vezetőedző: Sólyom Ferenc

Góllövőnk: Mészáros Dániel

Ahogyan azt már korábban írtuk, a szakmai vezetés kifejezetten erős edzőpartnereket választott a téli felkészülésre. A meccsek közül végül csak öt találkozó került lejátszásra, három NB3-as csapat, illetve két Pest megyei első osztályú együttes ellen. Balassagyarmaton 3-2-re nyertünk, a szintén NB3-as Kelen ellen viszont 3-0-ás vereséget szenvedtünk a Kőér utcában. Ezt követően ugyanitt gól nélküli döntetlent játszottunk a Pest megyei első helyezett Gödöllővel, majd 1-1-re végeztünk a harmadosztályú Komárom otthonában. Ma a Dunaharaszti következett. A Haraszti veretlen még a bajnokságban, de mégis három ponttal le van maradva a Gödöllőtől. Az elmúlt héten amúgy felkészülési meccsen 2-1-re verték egyik ellenlábasunkat, a Csepelt.

Már az első percben előnybe került a Haraszti. Ezt követően változatos küzdelem alakult ki, mindkét csapat kapuja egyformán veszélyben forgott. A második félidőben rátettünk egy lapáttal, több lehetőségünk volt ellenfelünknél, és Mészáros Daninak köszönhetően össze is jött az egyenlítés. Lehetőségünk volt a győzelem megszerzésére is, de a helyzetek ezúttal kimaradtak.

Jövő hétvégén már élesben megy, bajnokit játszunk, szombat 14:00 órai kezdéssel az Ikarus BSE otthonában.