Folytatódik a bajnokság. A Pénzügyőr SE – ASR Gázgyár mérkőzés beharangozója

A hétvégén az eredetileg októberre kiírt Gázgyár elleni mérkőzést pótoljuk. Ellenfelünkre már múlt hét szombaton és most kedden is várt volna egy-egy meccs a Csepel, majd a Svábhegy ellen, de a koronavírus járvány miatt ismét halasztaniuk kellett, így nekik is ez lesz az idei első tétmeccsük. A gázgyáriak 5 felkészülési mérkőzést játszottak: THSE Szabadkikötő – ASR Gázgyár 7-0, Vecsési FC – ASR Gázgyár 2-2, ASR Gázgyár – Biatorbágy SE 2-1, II. Kerületi UFC – ASR Gázgyár 0-3, majd legvégül január 30-án ASR Gázgyár – Maglód TC 1-2.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a találkozó zárt kapus, de a Pénzügyőr SE Facebook oldalán folyamatosan hírt adunk minden lényeges történésről!


Vezetőedzőnket, Sólyom Ferencet kérdeztük:

– Mit vársz a Gázgyár elleni mérkőzésen?

– A szezon kezdete mindig nagyon fontos, megfelelő önbizalmat adhat a következő mérkőzésekre. Ennek megfelelően hazai pályán természetesen győzelmet várok, és szeretném, ha a tavasszal lépnék ismét egyet előre, játékban és eredményességben egyaránt. 

– Összességében, hogy sikerült a felkészülés? Milyen állapotban van a csapatunk, vannak-e betegek, illetve sérültek?

– A felkészülés a terveknek megfelelően zajlott, minden játékos odatette magát, és szerencsére csak kisebb sérülések adódtak. Talán csak Kocsis Máté és Turi Ákos izomsérülése vett-vesz igénybe hosszabb kihagyást. Az új játékosok is hamar beilleszkedtek, a játékba és az öltözőbe egyaránt. Erős ellenfelekkel játszottunk az edzőmérkőzéseken, ahol láttam pozitív dolgokat, elsősorban a hozzáállásban, de a játékban is sokat visszakaptam azokból a dolgokból, amit gyakoroltunk. Remélem ezt tudjuk folytatni a bajnoki mérkőzéseken is, bár tisztában vagyok vele, hogy azoknak a pszichés oldala más, de bízom az eredményes tavaszban! 


2021.02.13 (szombat) 18:00 óra

43. Sz. Építők SK – Csepel FC

Mérkőzés adatlap

2021.02.13 (szombat) 19:00 óra

XII. KER. Svábhegy FC – CSEP-GÓL FC

Mérkőzés adatlap