Hajdúszoboszlón sem fogunk feltartott kézzel pályára lépni – interjú Lászka Balázs vezetőedzővel

– Betegség miatt nem tudtál ott lenni a BVSC ellen. Jelenleg hogy vagy?

– Köszönöm szépen kérdésed, már jobban vagyok. Egész héten már a csapattal voltam. Együtt tudtunk készülni, és remélem, hogy a jövőben nem lesz hasonló eset, hogy betegség miatt kell hiányoznom.

– Nem játszottunk alárendelt szerepet, főleg a második félidőben nyomás alá tudtuk helyezni a bajnokesélyes kapuját, de sajnos eredménytelenül. Milyen volt a szakmai stáb véleménye a mérkőzésről?

– Nekem más megjegyzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Az első félidőben kicsit alárendelt szerepet játszottunk. A BVSC-nek több helyzete volt, és nyomás alá helyezett bennünket. A második félidőben egy picivel jobban tudtunk dominálni, mint ellenfelünk, de ez nem párosult eredményességgel. Felemás érzéseim vannak. Az eredményesség is nagyon fontos a játék mellett, sajnos ez a meccs nem sikerült. Azon vagyunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Fontos hogy a jövőben, a tavaszra is nézve, ezeket a különbségeket el tudjuk tüntetni, és akkor az ilyen erős csapatok ellen is sikeresebbek lehetünk.

– Ebben az évben még négy meccsünk van hátra, vasárnap Hajdúszoboszlóra látogatunk. Mit lehet tudni ellenfelünkről?

Ugyanúgy, mint máskor, a Hajdúszoboszlóból is felkészültünk. A szoboszlóiak egészen más focit játszanak otthon, mint az idegenbeli meccseiken. Bár nagyon sok mérkőzést lejátszottak, hazai pályán még mindig veretlenek, azért ez sok mindent elárul csapatuk erejéről. Mégis úgy gondolom, nem kell feltartott kézzel pályára lépnünk. Megvan az a minőség csapatunkban, hogy ponttal, pontokkal tudjunk hazatérni. Ezt gyakoroltuk a héten, és remélem, hogy ebből minél többet meg tudunk valósítani, és akkor sikeresek leszünk. Nagyon bízom a csapatban.