Karcagi SE – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

NB III. KELETI CSOPORT, 11. forduló

2022.10.02. (vasárnap) 15:00 óra, Balmazújváros

Karcagi SE – Pénzügyőr SE 1-0 (0-0)

Mérkőzés adatlap

Játékvezető: Sándor Csaba, asszisztensek: Flinta Zoltán, Németh Balázs

Karcagi SE: Fedinisinec Eduárd, Ballók Bence (Szabó Lajos), Misák Sándor (Hussein Shadi), Pap Zsolt, Gyönyörű Gergő (Szentannai Zoltán), Miterkó Bence (Tóth Gábor), Éles Zoltán, Tóth Márk, Virág Ákos, Juhász Martin, Maruscsák Jan (Kuti Krisztián)

Vezetőedző: Bogdanovic Igor

Pénzügyőr SE: Ritzl Bence, Kasza Balázs, Balázs Bálint, Bagó Patrik, Popovics Bertold (Gál Márk), Biró Ákos (Csigi Ádám), Bene Marcell (Bartos Norbert), Urbin Martin (Bogdán Rajmond), Karacs Roland, Pusztai Dániel, Megyeri Márk

Vezetőedző: Lászka Balázs

Góllövő: 60. perc Juhász Martin 1-0

3. perc: Első szögletét végezte el a hazai csapat, az élesen középre érkező labdát a bezúduló játékosok megcsúsztatták, majd egy éles lövés érkezett Ritzl kapuja felé, de az jócskán a kapufa felett hagyta el a játékteret. Karcag – Pénzügyőr 0-0

15. perc: A játék többnyire a középpályán zajlik, amiben sok a pontatlanság mindkét csapat részéről, kapura lövésig nem jutnak el a csapatok. Karcag – Pénzügyőr 0-0

19. perc: Ritzl hosszú kirúgása után Biró játszott Urbinhoz, aki a rövidsarkot célozta, de a nem túl erős lövését a hazai kapus kipaskolta. Karcag – Pénzügyőr 0-0

23. perc: A mérkőzés eddigi legnagyobb helyzete a hazaiak részéről érkezett, a jobb szélen Ballók került a 16-osunkon belülre, az alapvonalról a kapu előtt élesen keresztbe gurított, ahol Maruscsák volt a kiszemelt, ám a lövés előtt Bene becsúszva tisztázott, a lecsorgó labdából Bagó szabadított fel.

30. perc: Maruscsák szerzett erőszakosan labdát a 16-osunk előterében, a lelkészített labdát Misák lőtte nagy erővel Ritzl kezébe.

33. perc: Jobboldali bedobásunkat követően Popovics varázsolta Urbin fejére a labdát, amit fiatal támadónk a kimozduló kapust megelőzve a kapufa fölé csúsztatott – szép kombináció volt.

35. perc: Gyönyörű végzett el egy kevésbé gyönyörű szabadrúgást a 11-esünk magasságában a baloldalról, a szabadrúgást Bagó fejelte fel, majd Popovics tisztázott. Karcag – Pénzügyőr 0-0

38. perc: Gyors labdajáratással jutunk el a támadóharmadig, Popovics ível Bene felé a jobb oldalra, a lecsorgó labdára Karacs érkezett, és nagy erővel a védő lábai között a kapu fölé lőtt.

42. perc: Maruscsák 16-osról leadott lövése Ritzl bal keze mellett a kapufa tövénél hagyta el a játekteret.

43. perc: Válaszul egy Popovics – Megyeri – Biró – Pusztai kombináció után Pusztai az oldalhálót találta el mintegy 25 méterről.

48. perc: Pusztai kapott egy ívelt labdát a bal szélen, élesen középre gurított labdáját Megyerinek szánta, de a védő megelőzte őt és tisztázott.

52. perc: Biró kapott egy labdát a bal oldalon, bevárta a mellette felfutó Pusztait, az élesen belőtt labdát Urbin elől a kapus felszedte – nagy lehetőség maradt kihasználatlanul.

55. perc: Pusztai élesen belőtt labdáját most a kapus csak kiütni tudta, a kipattanó labdát Karacs a 16-oson nagyszerű vett át, amivel két védőt hagyott állva, és középről nagy erővel lőtt a kapu fölé.

57. perc: Maruscsák kevergetett a bal oldalon, a betekert labdáját Ballók csukafejessel a rövid kapufa felé fejelte, de Ritzl résen volt.

59. perc: Csere 🔄 Urbin és Bene lejött a pályáról, Bartos és Bogdán állt be.

60. perc: ⚽⚽⚽ – Gól – Juhász Martin

Egy szögletet követően megszerzi a vezetést a Karcag, a beívelt labdát Juhász fejelte Ritzl kapujába. Karcag – Pénzügyőr 1-0

63. perc: Sárga lap. Virág rántotta le Bartost a félpályánál, sárga lap a jutalma.

69. perc: Bíró lőtt a kapu mellé egy Bagótól kapott pontos labdát.

73. perc: Szabó kapott egy indítást a jobb oldalon, Karacs fogadta őt, visszavette mellette a labdát és ballal élesen a jó helyen álló Ritzl kezébe lőtte. Karcag – Pénzügyőr 1-0

76. perc: Sárga lap. Bartos vett át pontatlanul egy labdát, majd ütemtelenül eltalálta ellenfele lábát, sárga lap a jutalma.

77. perc: Ritzl tartja meccsben a csapatot, Maruscsák lépett ki ziccerben, egy az egyben Ritzllel szemben, de kapusunk remekül jött ki a kapujából és lábbal hárította a hazai támadó lövését.

80. perc: Biró helyett Csigi kap lehetőséget.

82. perc: Sárga lap.Tóth vágta fel Pusztait 16-os oldalvonalánál. A szabadrúgást Popovics élesen a rövidre tekerte, de a védők kifejelték a labdát szögletre.

86. perc: Csere 🔄 Popovics lejött a pályáról Gál állt be a helyére.

3 perc a hosszabbítás.


2022.10.02. (vasárnap) 11:00 óra

VASAS FC II. – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. 7-2

Mérkőzés adatlap


DEBRECENI VSC II. – FÜZESGYARMATI SK 1-1

Mérkőzés adatlap


2022.10.02. (vasárnap) 15:00 óra

SÉNYŐ-CARNIFEX FC – TERMÁLFÜRDŐ TISZAÚJVÁROS 2-3

Mérkőzés adatlap


FACULTAS-TISZAFÜREDI VSE – KISVÁRDA MASTER GOOD II. 1-0

Mérkőzés adatlap


DIÓSGYŐRI VTK II. – FC HATVAN 0-1

Mérkőzés adatlap


KÖRÖSLADÁNYI MSK – BVSC-ZUGLÓ 0-0

Mérkőzés adatlap


JÁSZBERÉNYI FC – AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 4-1

Mérkőzés adatlap


BKV ELŐRE – EGER SE 1-0

Mérkőzés adatlap


PUTNOK FC – DEBRECENI EAC 1-0

Mérkőzés adatlap