Magyar Kupa. Bejutottunk a legjobb 64 közé. Nagyatádi FC – Pénzügyőr SE 1-2

A Sárvár FC után a Nagyatádi FC csapatát is sikerült legyőzni!

Kattints a fotóra!

 

Magyar Kupa a legjobb 64 csapat közé jutásért

2018.09.22. (szombat) 13:00 óra, Nagyatád

Nagyatádi FC – Pénzügyőr SE 1-2 (1-1)

A mérkőzés adatlapja

Nagyatádi FC: Bolla Barnabás – Sallai Márk, Kovács Kristóf, Kollár Dominik, Kolumbán Kristóf, Dekanics Márk (Horváth Martin), Galamb Dávid (Richter Péter), Nikolic Vukan, Párkányi Zsolt, Kulcsár Kristóf, Kovács Krisztián (Csikós Ádám)

Vezetőedző: Keszei Ferenc

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely – Varga Bence, Ablonczy Gerjén (Buzás Viktor), Varga-Sebestyén Benjámin, Vitelki Balázs (Baczó Péter), Szigeti Attila, Burka Bendegúz, Bíró József (Karvalics Bence), Nagy Bendegúz, Szabó Balázs, Kovács Gábor

Vezetőedző: Hevesi Tamás

Góllövők: Varga-Sebestyén Benjámin 24. p. 0-1 (11-esből), Dekanics Márk 25. p. 1-1 (11-esből), Varga Bence 75. p. 1-2

Szombatra erősen lehűlt a levegő, de a mérkőzés idejére az eső elkerülte Nagyatádot. Hozzávetőleg 100 néző tekintette meg az összecsapást. Az első 20 percben alig forogtak veszélyben a kapuk, de aztán felgyorsultak az események. Előbb a hazaiak előtt adódott óriási lehetőség, szerencsére Varga-Sebestyén Benjámin kivágta a gólvonalról a labdát. Aztán mi következtünk, az óriási helyzetben lévő Nagy Bendegúz lövését védte az ellenfél kapusa. A 24. percben 11-eshez jutottunk, amit Varga-Sebestyén Benjámin magabiztosan értékesített. Talán még 1 perc sem telt el és összehoztunk hátul egy büntetőt. A Nagyatádi FC máris kiegyenlített. Kezdődhetett minden elölről. A két csapat gyűrte egymást, de helyzetek szinte egyáltalán nem voltak. 

A második félidőben a nagyatádi labdarúgókon fokozatosan kiütközött a fáradtság, a játékrész második felére átvettük a játék irányítását, egymás után alakítottuk ki a helyzeteket, s ez végül góllá érett. A 75. percben miután kétszer is megcsúsztattuk fejjel a labdát, Varga Bence lőtt élesen a nagyatádiak kapujába. Továbbra is támadásban maradtunk, és kiharcoltunk egy újabb 11-est, de a hálóőr kivédte Varga-Sebestyén Benjámin büntetőjét. 

Két év után ismét sikerrel vettük a Magyar Kupa első körét, és nagy örömmel várhatjuk a jövő hét pénteki sorsolást. A Magyar Kupa következő fordulójára majd október 31-én kerül sor. A bajnokság szeptember 30-án folytatódik, 15:30-kor Komáromban lépünk pályára.

Magyar Kupa eredmények.

 

Be the first to comment

Leave a Reply