Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE 3-5 (3-4)

A további fotókért kattints a képre!

 

2018.11.11. (vasárnap) 14:00 óra, Gyirmót, Alcufer Stadion

Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE 3-5 (3-4)

400 néző. Játékvezető: Gáspár András, asszisztensek: Szabó Péter, Nagy Viktor

Mérkőzés adatlap

 

Ménfőcsanak ESK: Ficsór Dávid – Visy Dániel, Czanik Károly, Böcskey Zsolt, Weitner Ádám, Serfőző Bence, Kelemen Márk (Vörösbaranyai Armand), Németh Bence, Füredi Ádám, Gyagya Attila (Nagy Benjamin), Farkas Zoltán (Németh László)

Vezetőedző: Mayer János

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Despotovic Vanja (Szigeti Attila), Beszterczei Attila, Varga-Sebestyén Benjámin, Feil Máté (Varga Bence), Sztrunga Zsolt, Burka Bendegúz, Karvalics Bence, Biró József, Nagy Bendegúz (Vitelki Balázs), Szabó Balázs

Vezetőedző: Vatai Attila

Góllövők: Burka Bendegúz 2. perc, Despotovic Vanja 9. perc, Nagy Bendegúz 14. perc, Karvalics Bence 40. perc, Feil Máté 55. perc, illetve Serfőző Bence 15. perc, Böcskey Zsolt 16. perc, Weitner Ádám 26. perc

 

A mi meccsünk volt az esti Gyirmót – ETO összecsapás előmérkőzése, ami remek ötletnek bizonyult, hiszen már erre a találkozóra is sok néző kilátogatott. 

Rossz előjelekkel léptünk pályára, hiszen hét közben újabb hiányzóink lettek. Betegség, illetve sérülés miatt Kovács Gábornak, Turi Ákosnak, és Buzás Viktornak is ki  kellett hagynia a mostani összecsapást.

Ennek ellenére nagyszerűen kezdtünk és Burka Bendegúz révén már a 2. percben megzörgettük a csanakiak hálóját. Gyakorlatilag ahány támadást vezettünk, annyi gólveszélyes helyzetünk volt, amelyeket jó arányban sikerült értékesíteni. Despotovic Vanja, majd Nagy Bendegúz is betalált, így a 14. percben már 3-0-ra vezettünk. Álomszerű kezdés.

Sajnos nem sokáig tartott a kellemes állapot, mert a hazaiak pillanatok alatt berámoltak 2 gólt, majd a 26. percben már ki is egyenlítettek. Attól lehetett tartani, hogy megvisel majd minket,  hogy ilyen gyorsan elillant háromgólos előnyünk és ennek egy újabb vereség lehet a következménye. Szerencsére nem így történt. Az egyenlítést követően rendeztük sorainkat, jelentősen feljavult a védekezésünk, emellett ellentámadásokra is futotta erőnkből, és az egyik ilyen révén a 40. percben Karvalics Bence csodálatos lövése után ismét nálunk volt az előny.  Most már nem kapkodtunk, szépen járattuk a labdát és úgy vonulhattunk szünetre, hogy mi vezetünk.

A második félidőben jóval kevesebb lehetősége volt a csanakiaknak, nyomás alatt tartottak ugyan minket, de eredmény nélkül. Ellentámadásaink viszont továbbra is gólveszéllyel jártak. Az egyik ilyen során az 55. percben Varga-Sebestyén Benjámin cselezte be magát a 16-oson belülre ahol buktatták. Feil Máté 11-esét az ellenfél kapusa kiütötte, amit Máté közelről már nem hibázott el. A hátralévő időben azt játszottuk amit ilyenkor kell. Okosan tartottuk a labdát, miközben minden kontránk gólveszéllyel járt. 

 

A győzelemmel megtört egy átok. Ha nem számoljuk az elmúlt bajnoki év utolsó előtti fordulójában Dunaharasztin elért győzelmet (Haraszti az gyakorlatilag egybeépült Budapesttel), akkor utoljára ezt megelőzően 2017.04.29-én szereztünk  vidéken pontot. Akkor a Szekszárd elleni mérkőzés 0-0-al zárult. A legutolsó vidéki győzelem pedig 2017.04.14-én volt, amikor 3-0-ra nyertünk Szentlőrincen.

Folytatás november 17-én Pasaréten, ezúttal kivételesen szombaton!!! 13:00 órakor kerül majd sor a Budai Rangadóra a Kerület ellen. Lehet készülni, szervezkedni, ismerősöket, barátokat hívni! 

 

2018.11.11. (vasárnap) 11:00 óra

MOL Vidi FC II. – Komárom VSE 0-4

Mérkőzés adatlap

2018.11.11. (vasárnap) 13:30 óra

Dunaharaszti MTK – THSE-Szabadkikötő 0-4

Mérkőzés adatlap

III. KER. TVE – FC Ajka 0-2

Mérkőzés adatlap

TARR Andráshida SC – Puskás Akadémia FC II. 0-1

Mérkőzés adatlap

BKV Előre – Pápai Perutz FC 2-6

Mérkőzés adatlap

Csepel FC – FC Nagykanizsa 1-0

Mérkőzés adatlap

Érdi VSE – Sárvár FC 1-1

Mérkőzés adatlap

2018.11.11. (vasárnap) 14:00 óra

Ménfőcsanak ESK – Pénzügyőr SE 3-5

Mérkőzés adatlap

 

Be the first to comment

Leave a Reply