Pasaréten még száz százalékosak vagyunk – Pénzügyőr SE – DVTK II. 2-0 – Interjú Lászka Balázzsal


Lászka Balázs a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt a kérdésekre:

– Harmadik alkalommal is nyerni tudtunk Pasaréten. Mennyire voltál elégedett a csapat teljesítményével?

– Mivel megnyertük a mérkőzést, az eredménnyel elégedett vagyok, de megint nem tudtuk lezárni a meccset az első félidőben, így magunknak köszönhetjük, hogy a második játékrész eleje döcögősre sikerült. Miután meglőttük a második találatunkat, volt meg egy-két lehetőségünk, amit gólra válthattunk volna…… de mint az elején jeleztem nem lehetek elégedetlen.

– Az őszre túl vagyunk a tartalékcsapatokon. Összességében jól jöttünk ki ezekből a meccsekből. Láttál-e olyan fiatal labdarúgót az ellenfeleknél, aki különösen tehetséges?

– Igen túl vagyunk a tartalékcsapatokon, amiket felemás eredményekkel zártunk! Minden ellenfelünk játékosait figyeljük és ez kimondottan igaz a második csapatokra is, ahol sok ügyes játékos futballozik, van pár tehetséges srác, akinek a nevét mi is megjegyeztük!

– Úgy vettem észre, hogy fizikailag jó állapotban van a csapat, és védekezésben is előre léptünk. Most két hétig nem lesz mérkőzésünk. Mire helyezitek majd ez idő alatt a hangsúlyt, mely területeket kell fejleszteni?

– Igen ezt mi is így gondoljuk, hogy fizikálisan rendben van a társaság, de mint mindenben itt is azért van még hova fejlődni! A mostani kis bajnoki szünet jó lesz arra, hogy a támadásból-védekezésbe, illetve védekezésből-támadásba való átmeneteket jobban elsajátítsuk, de a helyzetkihasználásunk sem az igazi, így ezen is tudunk még kozmetikázni.