Pénzügyőr SE – Dunaharaszti MTK 0-1 (0-0)

Kattints a fényképre a további képekért!

 

2018.11.25. (vasárnap) 13:00 óra, Pasaréti út

Pénzügyőr SE – Dunaharaszti MTK 0-1 (0-0)

100 néző. Játékvezető: Kakuk Szabolcs, asszisztensek: Török Sándor, Flinta Zoltán

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE: Gábor Péter – Despotovic Vanja (Varga-Sebestyén Benjámin), Beszterczei Attila, Feil Máté, Sztrunga Zsolt (Jovánczai Zoltán), Szigeti Attila, Burka Bendegúz, Karvalics Bence, Biró József, Turi Ákos (Ablonczy Gerjén), Kovács Gábor

Vezetőedző: Vatai Attila

Dunaharaszti MTK: Gatyel Norbert – Márton Dávid, Bíró Tamás, Farkas Péter, Mészáros Dániel, Kovács Gergely (Szalánszki Bálint), Gacsal Norbert, Mendebaba Szása, Dallos Gábor, Rétsági Ákos (Ferenczi Máté), Vitányi Gergő (Hegedűs Ádám)

Vezetőedző: Króner Péter

Góllövő: Kovács Gergely 65. perc

 

Bár kiemelten fontos meccsre került sor, de ennek ellenére meglehetősen kevés szurkoló jött el a találkozóra. Tény, hogy jelentősen lehűlt a levegő és az eső is folyamatosan szitált.

A rendkívül mély talaj miatt nem alakult ki látványos játék. Mindkét együttes elsősorban felívelésekkel próbálkozott, amelyek egyik oldalon sem okoztak túl sok gondot a védőknek. Az első félidőben alig forogtak veszélyben a kapuk. 

Szünet után támadóbban léptünk fel, többet birtokoltuk a játékszert, de elsősorban lepattanó, lecsorgó labdákból voltak helyzeteink, de ezekből sem igazán tettük próbára a Dunaharaszti hálóőrét.

Egyik csapat sem tudott fogást találni a másikon, érezni lehetett, hogy amelyikük betalál a hálóba, az meg is nyeri a meccset. Sajnos ez a Harasztinak sikerült, miután a második félidő derekán Gábor Péter nem tudta védeni Kovács Gergely életerős lövését.

Csapatunk mindent megtett az egyenlítésért, de nagyon sok hiba csúszott a játékunkba.

Egyedül annak örülhettünk, hogy a csoport többi mérkőzésén számunkra kedvező eredmények születtek, nem nőtt a hátrányunk (továbbra is 5 pont a bennmaradó helytől).  A bajnokság március elején folytatódik, remélhetően sokkal több örömben lesz majd részünk, de december 4-én (kedden) 11:00 órakor a Pasaréti úton  még vár ránk egy Magyar Kupa mérkőzés a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia első csapata ellen.

 

2018.11.25. (vasárnap) 11:00 óra

Puskás Akadémia FC II. – III. KER. TVE 2-2

Mérkőzés adatlap

MOL Vidi FC II. – Érdi VSE 1-2

Mérkőzés adatlap

2018.11.25. (vasárnap) 13:00 óra

THSE-Szabadkikötő – FC Ajka 3-4

Mérkőzés adatlap

Pénzügyőr SE – Dunaharaszti MTK 0-1

Mérkőzés adatlap

Pápai Perutz FC – Ménfőcsanak ESK 3-3

Mérkőzés adatlap

FC Nagykanizsa – TARR Andráshida SC 1-1

Mérkőzés adatlap

Sárvár FC – BKV Előre 0-0

Mérkőzés adatlap

Komárom VSE – Csepel FC 4-2

Mérkőzés adatlap

Be the first to comment

Leave a Reply